Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Η LP σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη: Τιμές και προπώληση

Η LP σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη: Τιμές και προπώληση

...

H πολυαναμενόμενη συναυλία της LP (Laura Pergolizzi) στην Αθήνα και την Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων, αλλάζει ημερομηνία και μεταφέρεται μερικές ημέρες αργότερα, από εκείνη που είχε αρχικά ανακοινωθεί στις 2 Σεπτεμβρίου.

Έτσι, η Αθήνα αναμένεται για πρώτη φορά να υποδεχτεί την ερμηνεύτρια που τον τελευταίο καιρό έχει αγαπήσει ιδιαίτερα το ελληνικό κοινό, μέσα από το hit της χρονιάς Lost On You (#1 στο Official Airplay Chart της Ελλάδας, στο Πανελλαδικό Shazam και στο iTunes) την Παρασκευή 23 Σεπτεμβρίου 2016. Tη συναυλία θα ανοίξουν οι Katerine Duska και Nalyssa Green.
Επιπλέον, την επόμενη ημέρα, Σάββατο 24/09, η LP θα βρεθεί στο Principal Open Air στο προαύλιο του Μύλου στη Θεσσαλονίκη, για ένα ακόμα live στην Ελλάδα.

Η μικροκαμωμένη αμερικανίδα -με το ανδρόγυνο στύλ- pop/rock τραγουδίστρια και τραγουδοποιός με το ψευδώνυμο LP (κατά κόσμον Laura Pergolizzi), εισέβαλε με ορμή στη μουσική βιομηχανία με μοναδικά ατού της ένα γιουκαλίλι και αυτήν την ιδιαίτερη, λανθάνουσα βραχνή φωνή της. Μέχρι στιγμής έχει κυκλοφορήσει τρία albums και μόλις πρόσφατα το EP, Death Valley.

Η LP όμως βρίσκεται ως τραγουδοποιός πίσω από μεγάλες επιτυχίες που έγραψε για την Rihanna, την Christina Aguilera, την Rita Ora, την Cher, την Leona Lewis κ.ά. Yπάρχουν και κάποιοι που την θεωρούν πνευματικό παιδί του David Bowie και του Lou Reed. Αρκετοί πάλι θεωρούν ότι οι μοναδικές φωνητικές δυνατότητες της μπορούν να συγκριθούν με τις ικανότητες σπουδαίων τραγουδοποιών όπως η Janis Joplin, η Joan Jett, η Chrissie Hynde και η Amy Lee των Evanescence. Όπως και να την δεις ή να την ακούσεις η LP με τα μαύρα γυαλιά ηλίου (μόνιμο σχεδον αξεσουάρ) και το σκουλαρίκι σε σχήμα σταυρού, δεν περνάει απαρατήρητη.

Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή… Στο πρώτο της album με τίτλο Suburban Sprawl & Alcohol που κυκλοφόρησε το 2004 συνεργάστηκε με την Linda Perry (P!nk, Celine Dion, Alicia Keys κα). Το 2006 με την βοήθεια του L.A. Reid υπέγραψε δισκογραφικό συμβόλαιο με την Island (Label της Universal Music) ενώ το 2009 άρχισε να γράφει τραγούδια για άλλους καλλιτέχνες. Ένα χρόνο αργότερα έκανε την πρώτη της τεράστια επιτυχία με το Cheers (Drink To That) της Rihanna, στο οποίο συμμετείχε στην παραγωγή. Αμέσως μετά ήρθε και το δεύτερο συνεχόμενο hit με το Beautiful People της Christina Aguilera, το οποίο συμπεριελήφθηκε στο OST της ταινίας Burlesque. Και τότε τράβηξε την προσοχή – όπως της άξιζε – της WARNER BROS στην οποία έβγαλε το 2014 το album Forever for Now.

Αυτήν την εποχή βρίσκεται σε περιοδεία μαζί με τον Bryan Ferry ενώ το ολοκαίνουργιο της album αναμένεται ως το τέλος του 2016 απο την Vagrant Records, το label των The 1975, PJ Harvey, Black Rebel Motorcycle Club, Bloc Party, κ.ά.

Η συναυλία στην Αθήνα θα πραγματοποιηθεί στην Κεντρική Αυλή της Τεχνόπολης. Ώρα έναρξης στις 20.30.

Αθήνα – Τιμές εισιτηρίων:
Όρθιοι
Ταμείο – 28€
Προπώληση – 23€
Early Birds – 20€
Καθήμενοι σε κερδίδες 38€

Διάθεση εισιτηρίων στα: viva.gr και στο δίκτυο Viva Wallet, καταστήματα Public, Seven Spots, Reload Stores, Media Markt, Βιβλιοπωλείο Ευριπίδης στη Στοά

Θεσσαλονίκη- Τιμές εισιτηρίων:
Early Birds – 17€
Προπώληση – 20€
Ταμείο – 23€

entertainment.in.gr

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024