Σάββατο 20 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Για θέματα ασφάλειας συζήτησαν Μητσοτάκης - Καμίνης

Για θέματα ασφάλειας συζήτησαν Μητσοτάκης – Καμίνης

Θέματα ασφάλειας βρέθηκαν στο επίκεντρο της συνάντησης που είχαν τη Δευτέρα στο δημαρχείο της Αθήνας ο δήμαρχος Γιώργος Καμίνης και ο πρόεδρος της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης.

Θέματα ασφάλειας βρέθηκαν στο επίκεντρο της συνάντησης που είχαν τη Δευτέρα στο δημαρχείο της Αθήνας ο δήμαρχος Γιώργος Καμίνης και ο πρόεδρος της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης.

«Οι πολίτες πρέπει να αισθάνονται ασφαλείς. Η ασφάλεια είναι απαραίτητη προϋπόθεση για την ελευθερία. Η σταδιακή διολίσθηση σε μια κατάσταση ανομίας, που γίνεται με τη σιωπηλή ανοχή της κυβέρνησης, δεν μπορεί να γίνεται άλλο αποδεκτή» δήλωσε ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Ο κ. Μητσοτάκης ανέφερε ότι τις τελευταίες εβδομάδες τα φαινόμενα ανομίας πολλαπλασιάζονται επικίνδυνα, ειδικά σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη,

Έφερε ως παράδειγμα την κατάληψη του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου, την εισβολή αντιεξουσιαστών σε εκκλησία και τη διακοπή της θείας λειτουργίας.

«Μόνο στον δήμο της Αθήνας, 21 κτίρια τελούν υπό κατάληψη. Να επαναλάβω την αμέριστη στήριξη της ΝΔ για την επιβολή του νόμου και της τάξης. Διαβεβαιώνουμε τους πολίτες ότι η ΝΔ θα θέσει τα ζητήματα αυτά στην πρώτη γραμμή των πολιτικών της προτεραιοτήτων» τόνισε ο πρόεδρος της ΝΔ.

Από την πλευρά του, ο κ. Καμίνης σημείωσε ότι «η ασφάλεια δεν είναι μόνο θέμα αστυνόμευσης και καταστολής. Προϋποθέτει ένα κράτος που θα έχει και κοινωνικές δομές, οι οποίες θα μπορούν κάποια από αυτά τα θέματα να τα επιλύουν προτού προσλάβουν εγκληματική όψη», και έφερε ως παράδειγμα το πρόβλημα των ναρκωτικών και την κατάρρευση των ψυχιατρικών δομών.

«Προέχει να ανοίξουν δουλειές. Αν δεν ανατάξουμε την πρωτεύουσα είναι πολύ δύσκολο να ορθοποδήσει και η χώρα» πρόσθεσε ο δήμαρχος Αθηναίων.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ

Sports in

Φερεντσβάρος – Ολυμπιακός 28-28: Σπουδαία εμφάνιση στην Ουγγαρία και τώρα όλα είναι στο χέρι του!

Ο Ολυμπιακός έμεινε ζωντανός για την πρόκριση στον τελικό του EHF European Cup, καθώς ήρθε ισόπαλος 28-28 με την Φερεντσβάρος στην Ουγγαρία – Σε μία εβδομάδα (27/4) η ρεβάνς στο Κλειστό της Ηλιούπολης

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 20 Απριλίου 2024