Παγκόσμιο ρεκόρ Νέων σημείωσε ο Στέφανος Αντωνιάδης
Νέο παγκόσμιο ρεκόρ νέων σημείωσε ο Στέφανος Αντωνιάδης στα 100μ. με διπλά πέδιλα, στο πλαίσιο του πανελλήνιου πρωταθλήματος τεχνικής κολύμβησης αγωνιστικών κατηγοριών που διεξάγεται στο Χαϊδάρι. Ο έλληνας πρωταθλητής κάλυψε τα 100 μέτρα σε χρόνο 42.80, καταρρίπτοντας το ρεκόρ του Ούγγρου Κόσινα με 43.38.
Νέο παγκόσμιο ρεκόρ νέων σημείωσε ο Στέφανος Αντωνιάδης στα 100μ. με διπλά πέδιλα, στο πλαίσιο του πανελλήνιου πρωταθλήματος τεχνικής κολύμβησης αγωνιστικών κατηγοριών που διεξάγεται στο Χαϊδάρι.
Ο έλληνας πρωταθλητής κάλυψε τα 100 μέτρα σε χρόνο 42.80, καταρρίπτοντας το ρεκόρ του Ούγγρου Κόσινα με 43.38.
Παράλληλα κατέρριψε και το πανελλήνιο ρεκόρ ανδρών που κατείχε ο Γιώργος Δημητράτος με 43.62 από το παγκόσμιο πρωτάθλημα.
Το Art Project Space παρουσιάζει την Πέμπτη 7 Μαΐου τη συλλεκτική έκδοση Πειρατές, με πρωτότυπα χαρακτικά του Νίκου Κυριακόπουλου. Εκεί όπου η τέχνη είναι τρόπος ζωής
Άστον Βίλα και Φράιμπουργκ θα παίξουν στον τελικό του Europa League, ο οποίος θα γίνει στην Κωνσταντινούπολη, συγκεκριμένα στο γήπεδο Μπεσίκτας. Πότε θα διεξαχθεί.
Νίκησαν και στις ρεβάνς των ημιτελικών η Ράγιο Βαγεκάνο και η Κρίσταλ Πάλας, οι Ισπανοί εκτός έδρας με 1-0 την Στρασμπούρ και οι Αγγλοι 2-1 την Σαχτάρ Ντόνετσκ στην έδρα τους.
Απόλυτη κυρίαρχος του αγώνα επί 40 λεπτά, η ΑΕΚ νίκησε εύκολα την κάτοχο του τροπαίου Μάλαγα (78-65) και προκρίθηκε στον τελικό του BCL όπου θα αντιμετωπίσει τη Ρίτας.