Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Η Λάρισα ενισχύθηκε με την απόκτηση Ριτζμάιερ και Κοντόρ

Η Λάρισα ενισχύθηκε με την απόκτηση Ριτζμάιερ και Κοντόρ

Ενισχύεται η Λάρισα εν όψει της επιστροφής της στη Super League. Η θεσσαλική ομάδα ανακοίνωσε την απόκτηση δύο νεαρών παικτών και συγκεκριμένα του 23χρονου Αυστριακού διεθνούς, Μάρτσελ Ριτζμάιερ και του 22χρονου Γκανέζου, Οβούσου Ανσά Κοντόρ. Ο δεύτερος άφησε πολύ καλές εντυπώσεις στο φιλικό με την Κέρκυρα και με τη σύμφωνη γνώμη του Άγγελου Αναστασιάδη η ΠΑΕ προχώρησε στην απόκτησή του, ενώ ο πρώτος αναμένεται να προσφέρει σημαντική βοήθεια στη μεσαία γραμμή, καθώς προέρχεται από διετή θητεία στην Αϊτχόφεν και στις «μικρές» εθνικές ομάδες της χώρας του.

Ενισχύεται η Λάρισα ενόψει της επιστροφής της στη Super League. Η θεσσαλική ομάδα ανακοίνωσε την απόκτηση δύο νεαρών παικτών και συγκεκριμένα του 23χρονου Αυστριακού διεθνούς, Μάρτσελ Ριτζμάιερ και του 22χρονου Γκανέζου, Οβούσου Ανσά Κοντόρ.

Ο δεύτερος άφησε πολύ καλές εντυπώσεις στο φιλικό με την Κέρκυρα και με τη σύμφωνη γνώμη του Άγγελου Αναστασιάδη η ΠΑΕ προχώρησε στην απόκτησή του, ενώ ο πρώτος αναμένεται να προσφέρει σημαντική βοήθεια στη μεσαία γραμμή, καθώς προέρχεται από διετή θητεία στην Αϊτχόφεν και στις «μικρές» εθνικές ομάδες της χώρας του.

Οι ανακοινώσεις των «βυσσινί» για τα νέα τους αποκτήματα:

Για τον Μάρτσελ Ριτζμάιερ:

«Σήμερα ήρθε στη Λάρισα συνοδευόμενος από τον μάνατζερ του ο αυστριακός διεθνής Marcel Ritzmaier. Είναι 23 ετών και τα τελευταία χρόνια αγωνίζεται στην παλιά πρωταθλήτρια Ευρώπης και μια από τις κορυφαίες ομάδες της Ολλανδίας Αιντχόφεν. Κατά την προηγούμενη σεζόν 2015-16 αγωνίστηκε ως δανεικός στην ολλανδική Ναϊμέγκεν με την οποία είχε 26 συμμετοχές σε πρωτάθλημα και κύπελλο, πέτυχε 2 γκολ και είχε 11 ασίστ. Αγωνίζεται στις θέσεις 8 και 10, έχει ύψος 1,87 και διακρίνεται για την εξαιρετική τεχνική του κατάρτιση και τα καλά στημένα.

Ο Marcel Ritzmaier συμφώνησε να υπογράψει 3ετές κλειστό συμβόλαιο με την ΠΑΕ ΑΕΛ και η ΠΑΕ ΑΕΛ συμφώνησε μαζί του με όλους τους οικονομικούς όρους που έθεσε, υπό την προϋπόθεση ότι θα εγκρίνει τη μεταγραφή ο κ. Άγγελος Αναστασιάδης, ο οποίος ζήτησε να δοκιμάσει τουλάχιστον δύο ημέρες τον παίκτη και αν είναι δυνατόν να τον δει αγωνιζόμενο για ένα ημίχρονο στο παιχνίδι με τον Λεβαδειακό το Σάββατο.

Ο ποδοσφαιριστής ήρθε σήμερα το πρωί στη Λάρισα με έξοδα της ΠΑΕ ΑΕΛ συνοδευόμενος από τη σύντροφο του και επισκέφθηκε με τον κ. Κυπαρίσση το AEL FC ARENA και το απόγευμα θα συμμετάσχει στην προπόνηση».

Για τον Οβούσου Ανσά Κοντόρ:

«Απεκτήθη οριστικά μετά την εξαιρετική εμφάνιση του απέναντι στην Κέρκυρα ο Owusu Ansah Kontor. Ο ποδοσφαιριστής καταχειροκροτήθηκε από τους οπαδούς μας στο χθεσινό φιλικό με την Κέρκυρα και ο κ. Αναστασιάδης έδωσε το πράσινο φως για την απόκτηση του. Ο ποδοσφαιριστής υπέγραψε 4ετές συμβόλαιο».

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ

Sports in

Η UEFA αποθέωσε τον Ολυμπιακό για τις δύο προκρίσεις (pic)

Η UEFA με ποστάρισμά της στάθηκε και στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, αλλά και στην ομάδα των ανδρών για τις δύo ευρωπαϊκές προκρίσεις μέσα σε λιγότερο από 20 ώρες στην διαδικασία των πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024