Φιλική νίκη της Σίτι επί της Ντόρτμουντ στα… πέναλτι
Η Μάντσεστερ Σίτι επικράτησε 6-5 στα πέναλτι της Ντόρτμουντ, σε φιλική αναμέτρηση που διεξήχθη στην πόλη Σενζέν της Κίνας, στο πλαίσιο του «International Champions Cup». Η κανονική διάρκεια της αναμέτρησης ολοκληρώθηκε ισόπαλη 1-1, με την αγγλική ομάδα να προηγείται στο 78΄ με τον «Κουν» Αγουέρο και τους Γερμανούς να ισοφαρίζουν στο 5ο λεπτό των καθυστερήσεων, με τέρμα του Αμερικανού Κρίστιαν Πούλισιτς.
Η Μάντσεστερ Σίτι επικράτησε 6-5 στα πέναλτι της Ντόρτμουντ, σε φιλική αναμέτρηση που διεξήχθη στην πόλη Σενζέν της Κίνας, στο πλαίσιο του «International Champions Cup».
Η κανονική διάρκεια της αναμέτρησης ολοκληρώθηκε ισόπαλη 1-1, με την αγγλική ομάδα να προηγείται στο 78΄ με τον «Κουν» Αγουέρο και τους Γερμανούς να ισοφαρίζουν στο 5ο λεπτό των καθυστερήσεων, με τέρμα του Αμερικανού Κρίστιαν Πούλισιτς.
Το Δημοτικό Θέατρο Πειραιά παρουσιάζει το έργο σύγχρονου χοροθεάτρου της Βαλεντίνης Γιαννοπούλου MyCenae. Μια παράσταση για τον μύθο των Ατρειδών. Για μια και μοναδική βραδιά την Κυριακή 6 Σεπτεμβρίου στις 20.30