Ανανέωσε με την Μπαρτσελόνα ως το 2019 ο Μαστσεράνο
«Δεμένος» με τη Μπαρτσελόνα ως το 2019 θα παραμείνει ο Χαβιέρ Μασεράνο, καθώς υπέγραψε την Τετάρτη επέκταση του συμβολαίου του με τους πρωταθλητές Ισπανίας. Ο Αργεντινός μεσοαμυντικός αγωνίζεται στους «μπλαουγκράνα» από την περίοδο 2010-11 και στο διάστημα αυτό έχει πανηγυρίσει την κατάκτηση 16 τροπαίων, μεταξύ των οποίων δύο Champions League και τεσσάρων πρωταθλημάτων Ισπανίας.
«Δεμένος» με τη Μπαρτσελόνα ως το 2019 θα παραμείνει ο Χαβιέρ Μασεράνο, καθώς υπέγραψε την Τετάρτη επέκταση του συμβολαίου του με τους πρωταθλητές Ισπανίας.
Ο Αργεντινός μεσοαμυντικός αγωνίζεται στους «μπλαουγκράνα» από την περίοδο 2010-11 και στο διάστημα αυτό έχει πανηγυρίσει την κατάκτηση 16 τροπαίων, μεταξύ των οποίων δύο Champions League και τεσσάρων πρωταθλημάτων Ισπανίας.
Στις αρχές του καλοκαίριού είχε αναπτυχθεί έντονη φημολογία για αποχώρηση του 32χρονου άσου με προορισμό τη Γιουβέντους, όμως ο ίδιος επέλεξε να παραμείνει στην Καταλονία και «επισφράγισε» την επιθυμία του αυτή υπογράφοντας νέο συμβόλαιο.
Στο μεταξύ, η Μπαρτσελόνα παρουσίασε επίσημα σήμερα τον Αντρέ Γκόμες. Ο Πορτογάλος μεσοεπιθετικός εντάσσεται για πέντε χρόνια στους «μπλαουγκράνα», οι οποίοι κατέβαλαν 35 εκατ. ευρώ για να τον αποκτήσουν από τη Βαλένθια, ενώ το κόστος της μεταγραφής ενδέχεται να φτάσει τα 55 εκατ., εφόσον εκπληρωθούν συγκεκριμένοι στόχοι. Η ρήτρα αποδέσμευσης του Γκόμες ανέρχεται στα 100 εκατ. ευρώ.
Η παράσταση «Η Ευτυχία της Αργιθέας» επιχειρεί να δώσει φωνή σε όσες ζωές έμειναν στο περιθώριο της Ιστορίας, χωρίς εξιδανίκευση και χωρίς διδακτισμό — μόνο με παρουσία.
Από την Πέμπτη 23 Απριλίου, το Δημοτικό Θέατρο Πειραιά κάνει μια βουτιά στον παλιό ελληνικό κινηματογράφο, με το έργο «Tζένη Τζένη - Ένα ηλιόλουστο Ρέκβιεμ»
Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς ήταν σαφής: δεν θα αλλάξει τον τρόπο παιχνίδιου της Ελλάδας. Μία απόφαση που για να αποδώσει στο Nations League, χρειάζεται υπέρβαση από τρεις συγκεκριμένους παίκτες.
Η καριέρα του Τι Τζέι Σορτς στον Παναθηναϊκό δεν εξελίσσεται όπως αναμενόταν και ιταλικό ρεπορτάζ σημειώνει πως η Μακάμπι Τελ Αβίβ εξετάζει το ενδεχόμενο να τον πάρει από τους «πράσινους».