Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
«Κινέζοι» σε ΣΥΡΙΖΑ και ΑΝΕΛ για την επίθεση Καμμένου κατά Γεννηματά

«Κινέζοι» σε ΣΥΡΙΖΑ και ΑΝΕΛ για την επίθεση Καμμένου κατά Γεννηματά

Με κάθε τρόπο υπεκφεύγουν μέλη της κυβέρνησης και στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ και των ΑΝΕΛ να πάρουν θέση για την επίθεση που εξαπέλυσε ο Πάνος Καμμένος κατά της Φώφης Γεννηματά και αφορά το ζήτημα της υγείας της. Μετά τον Πάνο Σκουρλέτη, που επιχείρησε να πάρει αποστάσεις, αλλά δεν καταδίκασε την τοποθέτηση Καμμένου, η Μαρίνα Χρυσοβελώνη δήλωσε ότι ο τρόπος που εκφράζεται ο υπουργός Αμυνας είναι προσωπικός και πως η ίδια δεν γνωρίζει την υπόθεση.

Με κάθε τρόπο υπεκφεύγουν μέλη της κυβέρνησης και στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ και των ΑΝΕΛ να πάρουν θέση για την επίθεση που εξαπέλυσε ο Πάνος Καμμένος κατά της Φώφης Γεννηματά και αφορά το ζήτημα της υγείας της.

Μετά τον Πάνο Σκουρλέτη, που επιχείρησε να πάρει αποστάσεις, αλλά δεν καταδίκασε την τοποθέτηση Καμμένου, η Μαρίνα Χρυσοβελώνη δήλωσε ότι ο τρόπος που εκφράζεται ο υπουργός Αμυνας είναι προσωπικός και πως η ίδια δεν γνωρίζει την υπόθεση.

Η υφυπουργός Υποδομών και πρώην εκπρόσωπος Τύπου των ΑΝΕΛ Μαρίνα Χρυσοβελώνη δήλωσε την Τρίτη στον ΣΚΑΙ πως δεν γνωρίζει λεπτομέρειες για την επίμαχη ανάρτηση του Πάνου Καμμένου, ούτε γνωρίζει να χρησιμοποιεί τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Σημείωσε ότι ο τρόπος που εκφράζεται ο κ. Καμμένος είναι προσωπικός και κάλεσε τους δημοσιογράφους να απευθυνθούν στον ίδιο για διευκρινίσεις.

Πάντως, η ανάρτηση του υπουργού Αμυνας στο twitter έγινε πριν από τέσσερα 24ωρα και προκάλεσε σφοδρές αντιδράσεις, τόσο από χρήστες του twitter, που δημιούργησαν hashtag ζητώντας την παραίτηση Καμμένου, όσο και εντός της Βουλής.

Την Δευτέρα, ο Νίκος Παππάς και ο Πάνος Σκουρλέτης βρέθηκαν αντιμέτωποι στη Βουλή με πυρά από πλήθος βουλευτών της αντιπολίτευσης -μεταξύ αυτών ο Αδωνις Γεωργιάδης, ο Θανάσης Θεοχαρόπουλος, ο Σπύρος Δανέλλης, ο Γιάννης Μανιάτης- που τους ζητούσαν να καταδικάσουν την επίθεση Καμμένου, χαρακτηρίζοντάς την απαράδεκτη και αήθη.

Κάποιοι από τους βουλευτές της αντιπολίτευσης αναρωτήθηκαν, δε, πού πήγε η ηθική ανωτερότητα της Αριστεράς, ή ευχήθηκαν στους υπουργούς που προέρχονται από τον ΣΥΡΙΖΑ να χαίρονται τον κυβερνητικό εταίρο τους.

Ενδεικτική είναι η αντιπαράθεση μεταξύ Αδωνι Γεωργιάδη και Νίκου Παππά:

«Πώς ένα κόμμα της Αριστεράς που κόπτεται για τα ανθρώπινα δικαιώματα και τα δικαιώματα των γυναικών δεν λέει τίποτα για τις δηλώσεις του προέδρου των ΑΝΕΛ; Είμαστε πολιτικοί αντίπαλοι αλλά πρέπει να χυδαιολογούμε και να ευχόμαστε να πάθουμε καρκίνο; Πρέπει κύριε Παππά να πάρετε θέση εκτός και αν η διατήρηση στην καρέκλα έχει μεγαλύτερη σημασία» είπε ο κ. Γεωργιάδης.

Ωστόσο, ο κ. Παππάς δεν καταδίκασε την τοποθέτηση, πέρασε ωστόσο στην αντεπίθεση λέγοντας: «Φαντάζομαι τώρα που τελειώσατε το κήρυγμα σας να έχετε στο νου σας το χαρακτηρισμό σας «φασίστα» προς εμένα σε ραδιοφωνική εκπομπή και να ανακαλέσετε. Συνεχίστε την αλληλογραφία σας με τον Παττακό και καλή τύχη στις σχέσεις σας με τους πραξικοπηματίες», και εν συνεχεία αποχώρησε από την αίθουσα.

Οι βολές συνεχίστηκαν προς την πλευρά του Πάνου Σκουρλέτη, ο οποίος τελικά επιχείρησε να λάβει αποστάσεις, χωρίς ωστόσο να καταδικάσει: «Ο καθένας όταν κάνει μια δήλωση, αναφορά, ανάρτηση, τέτοιου είδους παίρνει και την ευθύνη όσων λέει και τον χαρακτηρίζουν. Εγώ σε καμία περίπτωση δεν θα έκαναν κάτι τέτοιο. Το θεωρώ ατυχές. Αλλά από τον τρόπο που προσπαθήσατε να βάλετε εμβόλιμα το ζήτημα στη συζήτηση δεν διακρίνω ευαισθησία αλλά άλλου είδους σκοπιμότητες πολύ μικρές και ταπεινές».

Από την πρώτη στιγμή, ο εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ Παύλος Χρηστίδης σημείωσε με ανάρτησή του: «Κάθε μέρα που περνάει δείχνει την ιδεολογική, πολιτική, στρατηγική και αξιακή καθίζηση αυτού που ήρθε σαν δήθεν νέο και αριστερό. Να χαίρεστε το συνέταιρό σας».

Ενώ την επόμενη ημέρα συμπλήρωσε: «24 ώρες μετά, δεν υπάρχει ένας υπουργός, ένας βουλευτής, ένα στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ να διαχωρίσει τη θέση του από το εμετικό tweet Καμμένου; Ούτε ένας;»

Ηλένα Κρητικού

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024