
Χαμόγελα για Τσόρι και Πουλίδο στον Ολυμπιακό
Χαμόγελα για τον Βίκτορ Σάντσεθ στην προπόνηση του Ολυμπιακού την Κυριακή. Ο Ισπανός προπονητής των «ερυθρόλευκων» είδε με μεγάλη του ικανοποίηση τους Τσόρι Ντομίνγκεζ και Άλαν Πουλίδο να μπαίνουν στο πρόγραμμα σε εντατικούς ρυθμούς χωρίς να νιώθουν ενοχλήσεις. Ως εκ τούτου και οι δύο θέτουν σοβαρή υποψηφιότητα για να προλάβουν το πρώτο ματς της ερχόμενης Τετάρτης με την Χάποελ Μπερ Σεβά, για τον Γ΄ προκριματικό γύρο του Champions League.
Χαμόγελα για τον Βίκτορ Σάντσεθ στην προπόνηση του Ολυμπιακού την Κυριακή. Ο Ισπανός προπονητής των «ερυθρόλευκων» είδε με μεγάλη του ικανοποίηση τους Τσόρι Ντομίνγκεζ και Άλαν Πουλίδο να μπαίνουν στο πρόγραμμα σε εντατικούς ρυθμούς χωρίς να νιώθουν ενοχλήσεις.
Ως εκ τούτου και οι δύο θέτουν σοβαρή υποψηφιότητα για να προλάβουν το πρώτο ματς της ερχόμενης Τετάρτης με την Χάποελ Μπερ Σεβά, για τον Γ΄ προκριματικό γύρο του Champions League.
Κανονικά, για δεύτερη μέρα, γυμνάστηκε με τους υπόλοιπους συμπαίκτες του και ο Μαζουακού, ενώ και ο Ρέτσος έλαβε μέρος στο μεγαλύτερο μέρος του σημερινού προγράμματος.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Λιακούλη: Ο Μητσοτάκης προσποιείται ότι ζει σε ένα παράλληλο σύμπαν – Να επιστρέψει στη χώρα που εδώ και 7 χρόνια κυβερνά
- Γιώργος Λιβάνης: Ποιο πρόβλημα υγείας τον ανάγκασε να ακυρώσει τις εμφανίσεις του
- Μεσσηνία: Συνελήφθησαν τρεις άνδρες για εμπρησμούς – Πυροσβέστης και πρώην κοινοτάρχης ανάμεσά τους
- Η κριτική σκέψη δεν αρκεί στην εποχή της AI – Γιατί δεν είναι μόνο θέμα μάθησης αλλά και δημοκρατίας
- Μητσοτάκης: Στήνει αφήγημα δικαίωσης μετά την έκθεση της ΕΕ για το Κράτος Δικαίου – Πυρά στην αντιπολίτευση
- Μαύρος καπνός σκεπάζει τη Μόσχα: Συγκλονιστικές εικόνες μετά τις επιθέσεις της Ουκρανίας στη Ρωσία – 8 νεκροί


