Πρόγραμμα περικοπής δαπανών έως 10% στα υπουργεία
Στο μικροσκόπιο μπαίνουν από φέτος οι δαπάνες των υπουργείων Οικονομικών, Οικονομίας και Πολιτισμού με στόχο την περικοπή τους έως 10% για τη χρηματοδότηση κοινωνικών δράσεων και κυρίως του Κοινωνικού Εισοδήματος Αλληλεγγύης. Το 2017 το πρόγραμμα περικοπών δαπανών θα επεκταθεί σε όλα τα υπουργεία και τους φορείς.
Στο μικροσκόπιο μπαίνουν από φέτος οι δαπάνες των υπουργείων Οικονομικών, Οικονομίας και Πολιτισμού με στόχο την περικοπή τους έως 10% για τη χρηματοδότηση κοινωνικών δράσεων και κυρίως του Κοινωνικού Εισοδήματος Αλληλεγγύης.
Το 2017 το πρόγραμμα περικοπών δαπανών θα επεκταθεί σε όλα τα υπουργεία και τους φορείς ώστε το κονδύλι της εξοικονόμησης να ληφθεί υπ’ όψιν στον προϋπολογισμό του 2018, σύμφωνα με την Καθημερινή.
Τις επόμενες ημέρες αναμένεται να εκδοθεί υπουργική απόφαση με την οποία θα συστήνεται η συντονιστική επιτροπή που θα αναλάβει να «τρέξει» το συγκεκριμένο πρόγραμμα.
Τα οφέλη θα αποτυπωθούν στον προϋπολογισμό του 2018, καθώς η όλη εργασία αναμένεται να ολοκληρωθεί σε δύο φάσεις και έως τον Ιούνιο του 2017.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Ο Τραμπ παρέχει πλήρη στήριξη στον Νετανιάχου – Aπειλεί Ιράν, Χαμάς και Χεζμπολάχ «αν συμπεριφέρονται άσχημα»
- Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τρίτη 30.12.2025]
- Ανεβαίνει το θερμόμετρο στην Εσπανιόλ, ζητήθηκε «φρένο» στον θυμό για τον Ζοάν Γκαρσία
- Τεχεράνη: Διαδηλώσεις έξω από κλειστά καταστήματα, λόγω ισοτιμίας και ακρίβειας
- «Βραζιλία πρόσεχε τον Ελ Κααμπί» – Το yahoo sports προειδοποιεί την Σελεσάο ενόψει Μουντιάλ
- Η Camilla Araújo αποχωρεί από το OnlyFans μετά από πέντε χρόνια και κέρδη 20 εκατομμυρίων δολαρίων

