Τετάρτη 17 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Στη Θεσσαλονίκη ο Βαρέλα για να υπογράψει στον ΠΑΟΚ

Στη Θεσσαλονίκη ο Βαρέλα για να υπογράψει στον ΠΑΟΚ

Άργησε… αλλά τα κατάφερε! Ο Φερνάντο Βαρέλα που εδώ και ένα μήνα περίπου ήταν με το ακουστικό στο χέρι για να μεταγραφεί στον ΠΑΟΚ, το απόγευμα της Παρασκευής, πάτησε Θεσσαλονίκη. Έτσι, τις επόμενες ώρες ο 28χρονος στόπερ από το πράσινο ακρωτήρι, αναμένεται να ανακοινωθεί από τον «Δικέφαλο» που ήρθε σε οριστική συμφωνία με τη Στεάουα Βουκουρεστίου. Δηλώθηκε στη λίστα της UEFA για τα ματς με τον Αγιαξ.

Άργησε… αλλά τα κατάφερε! Ο Φερνάντο Βαρέλα που εδώ και ένα μήνα περίπου ήταν με το ακουστικό στο χέρι για να μεταγραφεί στον ΠΑΟΚ, το απόγευμα της Παρασκευής, πάτησε Θεσσαλονίκη. Έτσι, τις επόμενες ώρες ο 28χρονος στόπερ από το πράσινο ακρωτήρι, αναμένεται να ανακοινωθεί από τον «Δικέφαλο» που ήρθε σε οριστική συμφωνία με τη Στεάουα Βουκουρεστίου.

Ο παίκτης πέρασε το βράδυ από ιατρικές εξετάσεις, όλα πήγαν καλά και το Σάββατο αναμένεται να υπογράψει συμβόλαιο πιθανότατα τριετούς διάρκειας.

Το «εμπόδιο» ανάμεσα σε Στεάουα και ΠΑΟΚ ήταν το έμψυχο αντάλλαγμα που έπρεπε να δοθεί στους Ρουμάνους, αλλά τελικά οι δύο πλευρές τα «βρήκαν» με ένα χρηματικό ποσό που αγγίζει το 1,4 εκατ. ευρώ (1,1 εκατ. ευρώ + 300.000 υπό τη μορφή μπόνους).

Αξίζει να σημειωθεί πως ο παίκτης δηλώθηκε στη λίστα με τα ονόματα των ποδοσφαιριστών που στάλθηκε ήδη στην UEFA (έχει μείνει κενή μια θέση) για τις αναμετρήσεις με τον Αγιαξ για τον 3ο προκριματικό γύρο του Champions League.

Σε αυτήν συμπεριλήφθηκαν αναλυτικά οι: Μπρκιτς, Γλύκος, Μελίσσας (τερματοφύλακες), Μάτος, Λέοβατς, Μαλεζάς, Κρέσπο, Τζαβέλλας, Πούγγουρας, Κίτσιου (αμυντικοί), Τζιόλης, Χαρίσης, Τσίμιροτ, Μπίσεσβαρ, Ροντρίγκες, Μυστακίδης, Σάκχοφ, Πέλκας, Δημητριάδης, Κάνιας (μέσοι), Ζάιρο, Τζάλμα Κάμπος, Αθανασιάδης, Κουλούρης (επιθετικοί).

Ανακοινώθηκε ο Μακ στη Ζενίτ

Στο μεταξύ, η μετακίνηση του Σλοβάκου επιθετικού του ΠΑΟΚ, Ρόμπερτ Μακ στη Ζενίτ ολοκληρώθηκε και επίσημα. Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ εξέδωσε ανακοίνωση μέσω της οποίας ενημερώνει για την πώληση του διεθνούς ποδοσφαιριστή στην ρωσική ομάδα, ενώ ταυτόχρονα τον ευχαριστεί για τα όσα πρόσφερε στον σύλλογο.

Αναλυτικά:

«Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει την πώληση του ποδοσφαιριστή Ρόμπερτ Μακ, στην Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης.

Ευχαριστούμε τον ποδοσφαιριστή για όλα όσα πρόσφερε στον Σύλλογο μας και του ευχόμαστε Καλή Επιτυχία στο νέο κεφάλαιο της καριέρας του».

Λίγο νωρίτερα, οι Ρώσοι είχαν ανακοινώσει πρώτοι τη μεταγραφή με τον Σλοβάκο να υπογράφει συμβόλαιο διάρκειας τεσσάρων ετών. Ο ίδιος θα λαμβάνει περίπου 1,5 εκατ. ευρώ ετησίως (6 εκατ. ευρώ συνολικά), ενώ ο ΠΑΟΚ αποκόμισε 3,5 εκατ. ευρώ.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ

Sports in

LIVE: Ντόρτμουντ – Ατλέτικο Μαδρίτης

LIVE: Ντόρτμουντ – Ατλέτικο Μαδρίτης. Παρακολουθήστε live την εξέλιξη της αναμέτρησης Ντόρτμουντ – Ατλέτικο Μαδρίτης για τα προημιτελικά του Champions League.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 17 Απριλίου 2024