Ληστεία με πυροβολισμό τα ξημερώματα σε μονοκατοικία στο Καπανδρίτι
Στόχος ληστών έγινε στις 01.55 της Παρασκευής ο ιδιοκτήτης μονοκατοικίας στο Καπανδρίτι Αττικής. Πέντε άγνωστοι παραβίασαν την κεντρική είσοδο του σπιτιού και με την απειλή όπλου τον ακινητοποίησαν και τον έδεσαν. Κατά τη διαφυγή της, πυροβόλησαν στον αέρα όταν τους αντιλήφθηκε γείτονας. Θύμα ληστείας μέσα στη μονοκατοικία του στη Νέα Ερυθραία έπεσε και 68χρονος σύρος γιατρός.
Στόχος ληστών έγινε στις 01.55 της Παρασκευής ο 59χρονος ιδιοκτήτης μονοκατοικίας στο Καπανδρίτι Αττικής.
Πέντε άγνωστοι, με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου τους, παραβίασαν την κεντρική είσοδο του σπιτιού και με την απειλή όπλου τον ακινητοποίησαν και τον έδεσαν.
Στη συνέχεια, αφαίρεσαν άγνωστο χρηματικό ποσό και κοσμήματα.
Κατά τη διαφυγή της, ένας εκ των ληστών πυροβόλησε μία φορά στον αέρα για εκφοβισμό, όταν τους αντιλήφθηκε γείτονας του θύματος.
Στο μεταξύ, και στις 10 το βράδυ της Τετάρτης, τρεις δράστες, με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά τους, παραβίασαν μπαλκονόπορτα και μπήκαν σε μονοκατοικία στη Νέα Ερυθραία, όπου ακινητοποίησαν τον 68χρονο ιδιοκτήτη-σύρο γιατρό. Ααφαίρεσαν άγνωστο χρηματικό ποσό, κοσμήματα και ηλεκτρονικές συσκευές και διέφυγαν.
Και στις δύο περιπτώσεις η Αστυνομία αναζητά τους δράστες.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Η δημοκρατική αντιπολίτευση δεν πρέπει να συναινέσει στην προσπάθεια του Μητσοτάκη να εργαλειοποιήσει το Σύνταγμα
- Τεράστια πυρκαγιά στις Φιλιππίνες – Στάχτη 1.000 σπίτια
- Δασμοί: Οι ΗΠΑ επαναφέρουν σε ισχύ συμφωνία με περίπου τριάντα κράτη της Αφρικής
- Γάζα: Τουλάχιστον 10 νεκροί από ισραηλινούς βομβαρδισμούς – Ανάμεσά τους δύο μωρά
- Η Μπενφίκα είχε προτάσεις πάνω από 100 εκατ. ευρώ για Παυλίδη και άλλους τρεις – Η απάντηση των «αετών»
- Κίνηση στους δρόμους: Στο «κόκκινο» ο Κηφισός – Πού αλλού υπάρχουν προβλήματα
