Στόχος ληστών έγινε στις 01.55 της Παρασκευής ο ιδιοκτήτης μονοκατοικίας στο Καπανδρίτι Αττικής. Πέντε άγνωστοι παραβίασαν την κεντρική είσοδο του σπιτιού και με την απειλή όπλου τον ακινητοποίησαν και τον έδεσαν. Κατά τη διαφυγή της, πυροβόλησαν στον αέρα όταν τους αντιλήφθηκε γείτονας. Θύμα ληστείας μέσα στη μονοκατοικία του στη Νέα Ερυθραία έπεσε και 68χρονος σύρος γιατρός.

Στόχος ληστών έγινε στις 01.55 της Παρασκευής ο 59χρονος ιδιοκτήτης μονοκατοικίας στο Καπανδρίτι Αττικής.

Πέντε άγνωστοι, με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου τους, παραβίασαν την κεντρική είσοδο του σπιτιού και με την απειλή όπλου τον ακινητοποίησαν και τον έδεσαν.

Στη συνέχεια, αφαίρεσαν άγνωστο χρηματικό ποσό και κοσμήματα.

Κατά τη διαφυγή της, ένας εκ των ληστών πυροβόλησε μία φορά στον αέρα για εκφοβισμό, όταν τους αντιλήφθηκε γείτονας του θύματος.

Στο μεταξύ, και στις 10 το βράδυ της Τετάρτης, τρεις δράστες, με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά τους, παραβίασαν μπαλκονόπορτα και μπήκαν σε μονοκατοικία στη Νέα Ερυθραία, όπου ακινητοποίησαν τον 68χρονο ιδιοκτήτη-σύρο γιατρό. Ααφαίρεσαν άγνωστο χρηματικό ποσό, κοσμήματα και ηλεκτρονικές συσκευές και διέφυγαν.

Και στις δύο περιπτώσεις η Αστυνομία αναζητά τους δράστες.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Ακολουθήστε το in.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο in.gr