Σάββατο 27 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Αλλαγές και στον Πειθαρχικό Κώδικα, αντέδρασε ο ΟΣΦΠ

Αλλαγές και στον Πειθαρχικό Κώδικα, αντέδρασε ο ΟΣΦΠ

Το Δ.Σ. του ΕΣΑΚΕ υπερψήφισε τις προτάσεις της ΚΑΕ Παναθηναϊκός για το νέο Πειθαρχικό Κώδικα στη σημερινή γενική συνέλευση του ΕΣΑΚΕ, πρώτη υπό την προεδρία του Μιχάλη Μελλή. Οι ποινές του Μονομελούς Δικαιοδοτικού Οργάνου του ΕΣΑΚΕ δεν θα μεταφέρονται στην επόμενη σεζόν, αποφασίστηκε συνέκτιση των ποινών και αποσύνδεση ποινών για άτομα που δεν έχουν διοικητική ή ιδιοκτησιακή σχέση με κάποια ομάδα, ενώ πλέον οι ομάδες θα έχουν δικαίωμα προσφυγής στα πολιτικά δικαστήρια για ποινές που επιβλήθηκαν από τον αθλητικό δικαστή. Αντιδράσεις από τον Ολυμπιακό.

Το Δ.Σ. του ΕΣΑΚΕ υπερψήφισε τις προτάσεις της ΚΑΕ Παναθηναϊκός για το νέο Πειθαρχικό Κώδικα στη σημερινή γενική συνέλευση του ΕΣΑΚΕ, πρώτη υπό την προεδρία του Μιχάλη Μελλή.

Οι ποινές του Μονομελούς Δικαιοδοτικού Οργάνου του ΕΣΑΚΕ δεν θα μεταφέρονται στην επόμενη σεζόν, αποφασίστηκε συνέκτιση των ποινών και αποσύνδεση ποινών για άτομα που δεν έχουν διοικητική ή ιδιοκτησιακή σχέση με κάποια ομάδα, ενώ πλέον οι ομάδες θα έχουν δικαίωμα προσφυγής στα πολιτικά δικαστήρια για ποινές που επιβλήθηκαν από τον αθλητικό δικαστή.

Η πρώτη πρόταση της ΚΑΕ Παναθηναϊκός που πέρασε με πλειοψηφία ήταν το δικαίωμα δήλωσης έξι ξένων (μη κοινοτικών παικτών). Θα έχει ισχύ, όμως από τον δεύτερο γύρο της Α1 τη σεζόν 2016-17. Στις πρώτες 13 αγωνιστικές, οι συμμετέχουσες ομάδες θα αγωνίζονται με 4 μη κοινοτικούς και 2 κοινοτικούς παίκτες, όπως ίσχυε δηλαδή μέχρι τώρα.

Ο λόγος που η αύξηση των μη κοινοτικών σε έξι (εφόσον το επιθυμεί μία ομάδα) θα έχει ισχύ από τον δεύτερο γύρο και όχι από το εναρκτήριο τζάμπολ είναι πως αρκετές ομάδες έχουν προβεί ήδη σε σύναψη συνεργασίας με κοινοτικούς παίκτες ενόψει της νέας σεζόν.

Ένταση υπήρξε στα γραφεία του ΕΣΑΚΕ ανάμεσα στους ανθρώπους του Παναθηναϊκού και του Ολυμπιακού, καθώς εκφράστηκαν διαφωνίες ανάμεσα στους εκπροσώπους τους.

Ο Παναγιώτης Αγγελόπουλος εκπροσώπησε την ΚΑΕ Ολυμπιακός, η ΚΑΕ Παναθηναϊκός εκπροσωπήθηκε από τον Τάκη Μπαλτάκο, ενώ η ΚΑΕ ΑΕΚ από τον Σταύρο Δουβή.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ

Sports in

Σπανούλης: H ζημιά από έναν πρώην συμπαίκτη του (vid)

Ο Σπανούλης ήταν αδύνατο να του βάλει φρένο και ο Σερμαντίνι με αυτό το περίεργο στυλ έφτασε τους 21 πόντους, έχοντας 7/8 δίποντα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 27 Απριλίου 2024