Τετάρτη 24 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Κερδίστε προσκλήσεις για την πρεμιέρα του «Η Μάγκι έχει Σχέδιο»

Κερδίστε προσκλήσεις για την πρεμιέρα του «Η Μάγκι έχει Σχέδιο»

...

Το in.gr και η Feelgood σάς δίνουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσετε πρώτοι την ταινία «Η Μάγκι Έχει Σχέδιο» (Maggie’s Plan) με πρωταγωνιστές του Γκέρτα Γκέργουικ, Ίθαν Χοκ και Τζούλιαν Μουρ.

Η Ρεμπέκα Μίλερ (The Ballad of Jack and Rose) –ηθοποιός, σκηνοθέτης, συγγραφέας, σεναριογράφος- γράφει το σενάριο και σκηνοθετεί μια ρομαντική κωμωδία με φόντο τη Νέα Υόρκη. Η μούσα του ανεξάρτητου αμερικανικού σινεμά Γκέρτα Γκέργουικ (Frances Ha) ενσαρκώνει τη Μάγκι, ενώ στην ταινία πρωταγωνιστούν η βραβευμένη με Όσκαρ Τζούλιαν Μουρ (Still Alice) και ο Ίθαν Χοκ.

Η Μάγκι είναι μια δραστήρια Νεοϋορκέζα που εργάζεται στο πανεπιστήμιο New School και στα 30 της ψάχνει για την αγάπη, χωρίς ιδιαίτερη επιτυχία. Όταν αποφασίσει να αποκτήσει παιδί χωρίς σύντροφο, ερωτεύεται για πρώτη φορά στη ζωή της τον Τζον Χάρντινγκ (Ίθαν Χοκ), έναν καθηγητή ανθρωπολογίας που προσπαθεί να κάνει καριέρα συγγραφέα, ο οποίος βιώνει έναν δύσκολο γάμο με την Ζορτζέτ (Τζούλιαν Μουρ), μια ακαδημαϊκό από τη Δανία. Η Μάγκι θα βρεθεί εγκλωβισμένη σε αυτό το νευρωτικό ερωτικό τρίγωνο και αποφασίζει να αναλάβει δράση.

Συμπληρώστε τη φόρμα για να κερδίσετε μία από τις διπλές προσκλήσεις για την πρεμιέρα της ταινίας, η οποία θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 25 Ιουλίου στις 21:00 το βράδυ στον θερινό κινηματογράφο Σινέ Ελληνίς (Λεωφ. Κηφισίας 29, Αμπελόκηποι). Οι νικητές θα ενημερωθούν με e-mail την Παρασκευή 22 Ιουλίου.

* Η ταινία «Η Μάγκι Έχει Σχέδιο» θα προβάλλεται στις ελληνικές αίθουσες από τις 28 Ιουλίου, σε διανομή Feelgood.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

Παναθηναϊκός – Μακάμπι Τελ Αβίβ 87-91: Τον «κρέμασε» ο Σλούκας, έκαναν το 0-1 οι Ισραηλινοί

Με το… καλημέρα πλεονέκτημα αντίο για τους πράσινους. έχασαν ξανά από τη Μακάμπι (87-91) που αγωνία για τον Μπόλντγουιν.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 24 Απριλίου 2024