Έρευνες της Ασφάλειας σε σπίτια αντιεξουσιαστών-μελών του Ρουβίκωνα
Δεν βρέθηκαν όπλα ή κάτι άλλο ύποπτο στα σπίτια τριών αντιεξουσιαστών, μελών της ομάδας Ρουβίκωνας, που ερευνήθηκαν την Τρίτη από την Κρατική Ασφάλεια.
Δεν βρέθηκαν όπλα ή κάτι άλλο ύποπτο στα σπίτια τριών αντιεξουσιαστών, μελών της ομάδας Ρουβίκωνας, που ερευνήθηκαν την Τρίτη από την Κρατική Ασφάλεια.
Η αστυνομική αυτή κινητοποίηση έγινε μετά από τηλεφωνική καταγγελία αγνώστου στην Κρατική Ασφάλεια, σύμφωνα με την οποία στα συγκεκριμένα σπίτια υπήρχαν όπλα. Ενημερώθηκε ο εισαγγελέας, ο οποίος διέταξε την έρευνα, η οποία ωστόσο δεν απέφερε κάτι.
«Η καταστολή δεν μας φοβίζει, αγώνας ενάντια σε κάθε μορφή εξουσίας» ανέφεραν, σε ιστοσελίδα του αντιεξουσιαστικού χώρου, μέλη του Ρουβίκωνα, με αφορμή τις σημερινές έρευνες.
Οι υποψήφιοι των ΓΕΛ και ΕΠΑΛ που συμμετείχαν στις Πανελλαδικές 2026 θα πρέπει να έχουν ολοκληρώσει τη διαδικασία έως την Πέμπτη 16 Ιουλίου, στις 23:59
Το καθαρό μυαλό, η συναισθηματική απόσταση και η προσήλωση στα πραγματικά ενδιαφέρονται είναι οι πυλώνες στους οποίους πρέπει να στηριχθούν οι επιλογές των υποψηφίων για τη σωστή συμπλήρωση του μηχανογραφικού δελτίου
«Για τη Νέα Αριστερά, η κατάργηση της Ελάχιστης Βάσης Εισαγωγής αποτελεί επιτακτική ανάγκη και η ελεύθερη πρόσβαση στη δημόσια Τριτοβάθμια Εκπαίδευση, με τη σταδιακή κατάργηση των Πανελλαδικών Εξετάσεων», αποτελεί στρατηγικό στόχο, σημειώνει η Πατησίων