Τετάρτη 24 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Αρμενία: Ένοπλοι κατέλαβαν αστυνομικό τμήμα, κρατούν ομήρους

Αρμενία: Ένοπλοι κατέλαβαν αστυνομικό τμήμα, κρατούν ομήρους

Ομάδα ενόπλων κατέλαβε αστυνομικό τμήμα στην πρωτεύουσα Γερεβάν της Αρμενίας κρατώντας αδιευκρίνιστο αριθμό ομήρων. Ανεπιβεβαίωτες αναφορές για έναν νεκρό και αρκετούς τραυματίες. Στρατιώτες στο σημείο. Οι δυνάμεις ασφαλείας αναφέρουν ότι βρίσκεται σε εξέλιξη διαπραγμάτευση για ειρηνική λύση, κατηγορώντας υποστηρικτές των ενόπλων ότι διαδίδουν ψευδείς φήμες στο Διαδίκτυο περί εν εξελίξει απόπειρας πραξικοπήματος.

Ομάδα ενόπλων κατέλαβε αστυνομικό τμήμα στην πρωτεύουσα Γερεβάν της Αρμενίας κρατώντας αδιευκρίνιστο αριθμό ομήρων. Ανεπιβεβαίωτες αναφορές για έναν νεκρό και αρκετούς τραυματίες. Στρατιώτες αναπτύχθηκαν στο σημείο.

Σε εξέλιξη βρίσκονται διαπραγματεύσεις προς ειρηνική λύση, αναφέρουν οι υπηρεσίες ασφαλείας κατηγορώντας τους υποστηρικτές των απαγωγέων ότι διαδίδουν ψευδείς φήμες μέσω Διαδικτύου περί εν εξελίξει απόπειρας πραξικοπήματος κατά της κυβέρνησης.

Ομάδα ενόπλων εισέβαλε στο τμήμα με φορτηγά και πήρε τον έλεγχο του κτιρίου. Κατά πληροφορίες ανάμεσα στους ομήρους βρίσκεται και ο αστυνομικός διευθυντής.

Αρμενικά μέσα μετέδωσαν πως οι ένοπλοι ζητούν την απελευθέρωση του Τζιραΐρ Σεφιλιάν, αντιπολιτευόμενου ηγέτη και πρώην στρατιωτικού διοικητή που συνελήφθη τον Ιούνιο.

Ο Σεφιλιάν έχει επικρίνει δριμύτατα τον πρόεδρο της Αρμενίας Σερζ Σαρκισιάν και είναι δυσαρεστημένος με τον τρόπο που η κυβέρνηση χειρίζεται τη μακροχρόνια σύγκρουση στο Ναγκόρνο-Καραμπάχ, τον αρμενικό θύλακο στο Αζερμπαϊτζάν.

Πρακτορεία μετέδωσαν πως οι ένοπλοι ζητούν να παραιτηθεί ο πρόεδρος Σαρκισιάν και πως μερικοί αστυνομικοί, καθώς και μερικοί από τους δράστες έχουν τραυματιστεί. Άλλες πληροφορίες κάνουν λόγο για έναν νεκρό.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

Έτοιμος για θρυλικό μπρέικ ο Ολυμπιακός στη Βαρκελώνη

Με στόχο να σπάσει την έδρα της Μπαρτσελόνα με το… καλημέρα ο Ολυμπιακός στο πρώτο παιχνίδι της σειράς με τους Καταλανούς.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 24 Απριλίου 2024