Τουρκία: Το πραξικόπημα απέτυχε, ώρα για μία selfie
Μετά τη νύχτα-θρίλερ του πραξικοπήματος, η επόμενη ημέρα στην Τουρκία ξημέρωσε με την επικράτηση του Ταγίπ Ερντογάν και τις εκατοντάδες συλλήψεις στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων. Η χώρα επιστρέφει σιγά σιγά στην ομαλότητα και οι πολίτες της Τουρκίας βρήκαν την ευκαιρία για μια selfie μπροστά από τα τεθωρακισμένα που δεν έχουν ακόμη αποσυρθεί από τους δρόμους.
Μετά τη νύχτα-θρίλερ του πραξικοπήματος, η επόμενη ημέρα στην Τουρκία ξημέρωσε με την επικράτηση του Ταγίπ Ερντογάν και τις εκατοντάδες συλλήψεις στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων.
Η χώρα επιστρέφει σιγά σιγά στην ομαλότητα και οι πολίτες της Τουρκίας βρήκαν την ευκαιρία για μια selfie μπροστά από τα τεθωρακισμένα που δεν έχουν ακόμη αποσυρθεί από τους δρόμους.
Δεν έλειψαν μάλιστα και εκείνοι που έβγαζαν selfies την ώρα του πραξικοπήματος όταν ο στρατός βρισκόταν ακόμη στους δρόμους.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Για αυτό δεν πρέπει να ξεχνάμε το πρωινό γεύμα
- Καιρός: Χειμωνιάτικο σκηνικό την Κυριακή, με βοριάδες, βροχές και χαμηλές θερμοκρασίες – Πού θα πέσει χιόνι
- Ίπσουιτς: Ανέβηκε στην Premier League και θα πληρώσει πάνω από εννέα εκατομμύρια για πρώην φορ του ΠΑΟΚ
- Πώς λειτουργεί η φάμπρικα με τα πέτσινα πτυχία
- Πώς ο Banksy «φύτεψε» μέσα σε λίγα μόλις λεπτά το νέο του άγαλμα στο κέντρο του Λονδίνου;
- Τι είναι το stack dating και πως επηρεάζει τα ραντεβού;
- Οι νεότεροι θαυμαστές του Sex and the City θεωρούν την Κάρι Μπράτσο «ναρκισσίστρια»
- 24 ώρες μετά και ο κ. Τζαβέλλας ακόμη δεν έχει παραιτηθεί
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Κυριακή 03.05.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/05/evgeny-ozerov-2xvrpIwBQCU-unsplash-315x220.jpg)







































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442