Τετάρτη 24 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Καταδικάζει απερίφραστα το ΥΠΕΞ την επίθεση στη Γαλλία

Καταδικάζει απερίφραστα το ΥΠΕΞ την επίθεση στη Γαλλία

Την απερίφραστη καταδίκη και τον αποτροπιασμό του εκφράζει το υπουργείο Εξωτερικών για τη νέα πολύνεκρη τρομοκρατική επίθεση στη Γαλλία. «Οι σκέψεις μας είναι με το γαλλικό λαό και με τις οικογένειες όλων των αθώων θυμάτων, στις οποίες απευθύνουμε ειλικρινά συλλυπητήρια» τονίζεται, μεταξύ άλλων, στην ανακοίνωση.

Την απερίφραστη καταδίκη και τον αποτροπιασμό του εκφράζει το υπουργείο Εξωτερικών για τη νέα πολύνεκρη τρομοκρατική επίθεση στη Γαλλία.

«Οι σκέψεις μας είναι με το γαλλικό λαό και με τις οικογένειες όλων των αθώων θυμάτων, στις οποίες απευθύνουμε ειλικρινά συλλυπητήρια» τονίζεται στην ανακοίνωση και σημειώνεται:

«Ανήμερα της επετείου της Γαλλικής Επανάστασης, το λίκνο των ιδεών της ελευθερίας, της ισότητας και της αδελφότητας βρέθηκε για άλλη μια φορά στο στόχαστρο του σκοταδισμού και της βαρβαρότητας».

«Η δράση της βάρβαρης τρομοκρατίας είναι καταδικασμένη να αποτύχει» καταλήγει το ΥΠΕΞ, εκφράζοντας τη βεβαιότητα ότι «σε πείσμα των ακραίων εξτρεμιστών, η Γαλλία, ο φάρος των ιδεών του Διαφωτισμού, της δημοκρατίας και της ελευθερίας θα συνεχίσει να φωτίζει αδιάκοπα την Ευρώπη και τον κόσμο».

Ο υπουργός Εξωτερικών Νίκος Κοτζιάς, ο οποίος βρίσκεται στη Μογγολία για την 11η Σύνοδο Κορυφής Χωρών Ευρώπης-Ασίας (ASEM) εξέφρασε στον γάλλο ομόλογό του Ζαν-Μαρκ Ερό την αλληλεγγύη του και τα συλλυπητήριά του στις οικογένειες των θυμάτων.

Νωρίτερα, σε ανάρτησή του στο Twitter, το ΥΠΕΞ ανέφερε: «Η καρδιά και οι σκέψεις μας βρίσκονται στους πολίτες της Νίκαιας. Τις δύσκολες αυτές στιγμές είμαστε όλοι Γάλλοι».

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

Έτοιμος για θρυλικό μπρέικ ο Ολυμπιακός στη Βαρκελώνη

Με στόχο να σπάσει την έδρα της Μπαρτσελόνα με το… καλημέρα ο Ολυμπιακός στο πρώτο παιχνίδι της σειράς με τους Καταλανούς.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 24 Απριλίου 2024