Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Μercedes-Benz E-Class Estate «All Terrain» 2017: Περιπετειώδης πολυτέλεια

Μercedes-Benz E-Class Estate «All Terrain» 2017: Περιπετειώδης πολυτέλεια

Η E-Class ετοιμάζεται να αποκτήσει μια νέα έκδοση με crossover χαρακτηριστικά η οποία θα έχει ως αφετηρία την Estate έκδοση και θα διατίθεται αποκλειστικά ως τετρακίνητη.

Έχοντας παρουσιάσει τον πρώτο μήνα του καλοκαιριού την πρακτικότερη εκδοχή της ναυαρχίδας της, η γερμανική φίρμα ετοιμάζει την επόμενη προσθήκη στην γκάμα της νέας E-Class η οποία θα συνδυάσει τα πλεονεκτήματα της Estate έκδοσης με ένα πιο περιπετειώδη προσανατολισμό και crossover χαρακτηριστικά.

Το νέο απόκτημα της γκάμας της E-Class εντοπίστηκε από το φωτογραφικό φακό κατά τη διάρκεια δοκιμών εξέλιξης και μια προσεκτική παρατήρηση στα καμουφλαρισμένα τμήματα αρκεί για να διαπιστώσει κανείς τη διαφορετική σχεδίαση και τα επιπλέον προστατευτικά περιμετρικά του αμαξώματος που σε συνδυασμό με την αυξημένη απόσταση από το έδαφος θα αναλάβουν να διαχωρίσουν την crossover έκδοση της E-Class η οποία αναμένεται κάνει την εμφάνισή της μέσα στο 2017.

Η γκάμα κινητήρων θα προέλθει από τις ήδη γνωστές επιλογές της Ε-Class Estate ξεκινώντας από την E 220d με το τετρακύλινδρο μοτέρ των 2,0 λίτρων με απόδοση 194 ίππους και φτάνοντας ως την πανίσχυρη V6 πετρελαιοκίνητη έκδοση 350d.

Σε δεύτερο χρόνο, στις επιλογές της off-road Ε-Class Estate αναμένεται να προστεθεί και plug-in υβριδική εκδοχή με κινητήρα βενζίνης και ηλεκτρικό μοτέρ η οποία θα αποτελέσει μέρος της γκάμας και των υπόλοιπων εκδόσεων αμαξώματος της E-Class.

Φυσικά, κοινός παρονομαστής όλων των νέων crossover εκδόσεων της E-Class Estate ανεξαρτήτως κινητήρα θα αποτελέσει το σύστημα τετρακίνησης 4Μatic.

Αυτό που δεν έχει ακόμα γίνει γνωστό είναι η ονομασία που θα επιλέξει η Mercedes-Benz προκειμένου να διαχωρίσει την νέα και πιο περιπετειώδη έκδοση της E-Class από την «απλή» Estate, ωστόσο η αποκάλυψή του δείχνει πλέον να αποτελεί θέμα –λίγου- χρόνου.

AUTOMEDIA

Sports in

Οριστικό: Απορρίφθηκε το αίτημα της Φενέρμπαχτσε πριν τον Ολυμπιακό

Οριστική απόφαση για τον αγώνα Σούπερ Καπ της Φενέρμπαχτσε πριν τα ματς με τον Ολυμπιακό για το Europa Conference League

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024