Τετάρτη 17 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Παραιτήθηκε ενώπιον της Ελισάβετ ο Ντέιβιντ Κάμερον

Παραιτήθηκε ενώπιον της Ελισάβετ ο Ντέιβιντ Κάμερον

Στο Παλάτι του Μπάκιγχαμ έπεσε η αυλαία της πρωθυπουργίας του Ντέιβιντ Κάμερον με την επίσημη υποβολή της παραίτησής του στην βασίλισσα Ελισάβετ, η οποία και παρέδωσε τη σκυτάλη στην Τερέζα Μέι. «Δεν ήταν εύκολο ταξίδι, όμως πιστεύω ότι σήμερα η χώρα είναι ισχυρότερη» είπε ο Κάμερον, πλαισιωμένος από την οικογένειά του, έξω από το Νο. 10 της Ντάουνινγκ Στριτ πριν κατευθυνθεί στο Μπάκιγχαμ.

Στο Παλάτι του Μπάκιγχαμ έπεσε η αυλαία της πρωθυπουργίας του Ντέιβιντ Κάμερον με την επίσημη υποβολή της παραίτησής του στην βασίλισσα Ελισάβετ, η οποία και παρέδωσε τη σκυτάλη στην Τερέζα Μέι.

Μετά την επίσημη ανακοίνωση της παραίτησης Κάμερον από τα Ανάκτορα η Τερέζα Μέι αναχώρησε από τη Βουλή των Κοινοτήτων προς προς το Μπάκιγχαμ για να «στεφθεί» από την Ελισάβετ δεύτερη γυναίκα πρωθυπουργός στην ιστορία της χώρας μετά την Μάργκαρετ Θάτσερ.

«Δεν ήταν εύκολο ταξίδι, όμως πιστεύω ότι σήμερα η χώρα είναι ισχυρότερη» δήλωσε ο Κάμερον, πλαισιωμένος από την οικογένειά του, έξω από το Νο. 10 της Ντάουνινγκ Στριτ πριν κατευθυνθεί στα Ανάκτορα του Μπάκιγχαμ για να υποβάλει την παραίτησή του στην βασίλισσα έπειτα από έξι χρόνια και δύο μήνες στην πρωθυπουργία.

Μιλώντας για τελευταία φορά ενώπιον των δημοσιογράφων ως ηγέτης της Βρετανίας, ο Κάμερον δήλωσε ότι η ανάληψη της πρωθυπουργίας ήταν «η ύψιστη τιμή» της ζωής του.

Ακολούθησε το τελευταίο tweet του πρωθυπουργού Κάμερον, στο οποίο αναφέρει: «Ήταν προνόμιο να υπηρετήσω τη χώρα που αγαπώ»

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

LIVE: Ντόρτμουντ – Ατλέτικο Μαδρίτης

LIVE: Ντόρτμουντ – Ατλέτικο Μαδρίτης. Παρακολουθήστε live την εξέλιξη της αναμέτρησης Ντόρτμουντ – Ατλέτικο Μαδρίτης για τα προημιτελικά του Champions League.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 17 Απριλίου 2024