
Σκότωσε με φτυάρι το σκυλί της γειτόνισσάς του
Στην Εισαγγελία Πλημμελειοδικών Σερρών, με την αυτόφωρη διαδικασία, οδηγείται την Τρίτη ένας 66χρονος που κατηγορείται ότι σκότωσε το σκυλί της γειτόνισσάς του, το βράδυ της Δευτέρας στο χωριό Μητρούσι. Όπως κατήγγειλε η 34χρονη, όταν το ζώο της μπήκε στη μη περιφραγμένη αυλή του 66χρονου, αυτός το χτύπησε έξι φορές στο κεφάλι με φτυάρι, με αποτέλεσμα να το τραυματίσει θανάσιμα.
Στην Εισαγγελία Πλημμελειοδικών Σερρών, με την αυτόφωρη διαδικασία, οδηγείται την Τρίτη ένας 66χρονος που κατηγορείται ότι σκότωσε το σκυλί της γειτόνισσάς του, το βράδυ της Δευτέρας στο χωριό Μητρούσι.
Όπως κατήγγειλε η 34χρονη, όταν το ζώο της μπήκε στη μη περιφραγμένη αυλή του 66χρονου, αυτός το χτύπησε έξι φορές στο κεφάλι με φτυάρι, με αποτέλεσμα να το τραυματίσει θανάσιμα.
Ειδοποιήθηκε η Αστυνομία και λίγο αργότερα ο 66χρονος συνελήφθη από αστυνομικούς του Τμήματος Σερρών.
Πέρα από την ποινική διαδικασία, για τις περιπτώσεις αυτές προβλέπεται και διοικητικό πρόστιμο ύψους 30.000 ευρώ.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ
- Έδεσσα: Σύλληψη για τηλεφωνικές απάτες σε βάρος ηλικιωμένων γυναικών – Απέσπασαν χρυσές λίρες και κοσμήματα
- Κρήτη: Στη φυλακή η μητέρα και σύντροφος για την κακοποίηση της 3χρονης
- Ατλέτικο Μαδρίτης: Ο Ρέιντερς στο προσκήνιο καθώς απομακρύνεται ο Μπερνάρντο Σίλβα
- Πανελλαδικές 2026: «Περιμέναμε να πέσει τεχνητή νοημοσύνη» – Πώς σχολιάζουν οι υποψήφιοι τα θέματα στα ΕΠΑΛ
- Μαρία Ηλιάκη: Ετοιμάζεται να υιοθετήσει παιδί;
- Τσουκαλάς: Η στέγαση είναι δικαίωμα και όχι προνόμιο των λίγων – Η κυβέρνηση επιμένει σε λάθος λύσεις