Τετάρτη 24 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Λεηλασίες στα βαγόνια εν μέσω απεργιών για την ΤΡΑΙΝΟΣΕ

Λεηλασίες στα βαγόνια εν μέσω απεργιών για την ΤΡΑΙΝΟΣΕ

Τα κενά στη φύλαξη του εμπορευματικού σταθμού του ΟΣΕ στη Θεσσαλονίκη έφεραν στην επιφάνεια οι συνεχιζόμενες κινητοποιήσεις των σιδηροδρομικών. Οι διαμεταφορείς της Β.Ελλάδας βλέπουν τα εμπορεύματά τους, τα οποία αδυνατούν να μεταφέρουν, να λεηλατούνται καθημερινά.

Τα κενά στη φύλαξη του εμπορευματικού σταθμού του ΟΣΕ στη Θεσσαλονίκη έφεραν στην επιφάνεια οι συνεχιζόμενες κινητοποιήσεις των σιδηροδρομικών.

Σύμφωνα με την Καθημερινή, οι διαμεταφορείς της Β.Ελλάδας βλέπουν τα εμπορεύματά τους, τα οποία αδυνατούν να μεταφέρουν, να λεηλατούνται καθημερινά.

Από τις 29 Ιουνίου, οπότε και άρχισαν οι κινητοποιήσεις, το μεγαλύτερο μέρος των εμπορευμάτων που επρόκειτο να μεταφερθεί με συρμούς του ΟΣΕ παραμένει αποθηκευμένο στον κεντρικό σταθμό διαλογής του ΟΣΕ στη Θεσσαλονίκη.

Ο σταθμός βρίσκεται κοντά σε προσφυγικό καταυλισμό και ιδιοκτήτης μεταφορικής εταιρίας δηλώνει στην εφημερίδα ότι τα περισσότερα από τα εμπορεύματα που εξαφανίζονται είναι ήδη προσωπικής υγιεινής και τρόφιμα.

Σε κάθε περίπτωση, ο κεντρικός σταθμός διαλογής του ΟΣΕ στη Θεσσαλονίκη είναι μεγάλης έκτασης και φυλάσσεται μόνο από δύο υπαλλήλους εταιρίας σεκιούριτι, που δεν μπορούν να ελέγξουν το σύνολο του σταθμού.

Εκπρόσωποι διαμεταφορέων απευθύνθηκαν στην αστυνομική διεύθυνση Θεσσαλονίκης, η οποία τους παρέπεμψε στην Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Β. Ελλάδας, η οποία θα απευθυνθεί στο υπουργείο Προστασίας του Πολίτη.

Παράλληλα, όχληση έχει γίνει και στο υπουργείο Υποδομών, το οποίο επίσης θα απευθυνθεί στο υπουργείο Προστασίας του Πολίτη.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

Οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας (24/4): Πού θα δείτε play offs και Μπαρτσελόνα – Ολυμπιακός

Δείτε το σημερινό (24/4) πρόγραμμα των αθλητικών μεταδόσεων

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 24 Απριλίου 2024