Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Δράσεις του ΕΟΤ για την ενίσχυση των νησιών του ανατολικού Αιγαίου

Δράσεις του ΕΟΤ για την ενίσχυση των νησιών του ανατολικού Αιγαίου

Δημοσιογραφικό ταξίδι εξοικείωσης ( press trip) στο Ανατολικό Αιγαίο -αυτή τη φορά με στόχο την ενημέρωση Ρώσων τουριστών ειδικών απαιτήσεων- διοργανώνει τον Ιούλιο ο ΕΟΤ για την τουριστική ενίσχυση των νησιών που δέχθηκαν τις προσφυγικές πιέσεις.

Δημοσιογραφικό ταξίδι εξοικείωσης ( press trip) στο Ανατολικό Αιγαίο -αυτή τη φορά με στόχο την ενημέρωση Ρώσων τουριστών ειδικών απαιτήσεων- διοργανώνει τον Ιούλιο ο ΕΟΤ για την τουριστική ενίσχυση των νησιών που δέχθηκαν προσφυγικές πιέσεις.

Ο γγ του ΕΟΤ Δημήτρης Τρυφωνόπουλος ενέκρινε εισήγηση για την δαπάνη υλοποίησης δημοσιογραφικού ταξιδιού από 23-30 Ιουλίου, δύο εξειδικευμένων στον θαλάσσιο τουρισμό και το yachting Ρώσων δημοσιογράφων/φωτορεπόρτερ, οι οποίοι θα επισκεφθούν με ιστιοπλοϊκό σκάφος τη Ρόδο, τη Χάλκη, την Τήλο, τη Νίσυρο, τη Λέρο, τη Σάμο και την Κω.

Σκοπός του ταξιδιού η συλλογή πληροφοριών και φωτογραφικού υλικού για την παρουσίαση της πληθώρας των επιλογών που έχουν στην χώρα μας όσοι αγαπούν και επιλέγουν τον θαλάσσιο τουρισμό. Τα ρεπορτάζ θα δημοσιευθούν στο δημοφιλές blog: Travelinsider.ru, στην web έκδοση του Conde Nast Traveller και σε ειδικά περιοδικά ιστιοπλοΐας.

Παράλληλα θα μπορούν να συμπεριληφθούν και σε inflight περιοδικά και άλλες πολυτελείς εκδόσεις με υψηλού οικονομικού επιπέδου αναγνωστικό κοινό, προσελκύοντας το ενδιαφέρον ειδικού ενδιαφέροντος επισκεπτών τόσο από τη Ρώσικη όσο και από την παγκόσμια τουριστική αγορά.

Το ταξίδι διοργανώνεται από το Γραφείο ΕΟΤ Ρωσίας σε συνεργασία με την κεντρική υπηρεσία ΕΟΤ και τη συνδρομή των Περιφερειών Β. και Ν. Αιγαίου και των τοπικών αρχών.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ

Sports in

«Δεν περίμενα να ζήσω τέτοιο πάθος» – Τρελάθηκε ο Μεντιλίμπαρ με την υποδοχή στο «Βενιζέλος»

Ο Ισπανός τεχνικός του Ολυμπιακού ζει ένα όνειρο στο μεγάλο λιμάνι και δεν κρύβει τον θαυμασμό του για τους οπαδούς των «ερυθρόλευκων»

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024