Τετάρτη 24 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Αudi RS3 Sedan 2018: Altius Citius Fortius

Αudi RS3 Sedan 2018: Altius Citius Fortius

Το μοντέλο που θα αποτελέσει την πιο ακραία έκφανση της νέας γενιάς του μικρομεσαίου μοντέλου της Audi εντοπίστηκε στην τετράθυρη έκδοση αμαξώματος να «γράφει γύρους» στο Nurburgring, δίνοντας το στίγμα της προσωπικότητάς του.

Η εξέλιξη συνεχίζεται για την κορυφαία έκδοση του μικρομεσαίου μοντέλου της Audi η οποία εντοπίστηκε από το φωτογραφικό φακό στην τετράθυρη εκδοχή της να δοκιμάζει το βήμα της στην απαιτητικότερη πίστα της Ευρώπης, το Nurburgring.

Παρά το καμουφλάζ που καλύπτει τα «επίμαχα» σημεία, μια προσεκτική παρατήρηση στο μπροστινό τμήμα και το ευμέγεθες spoiler, τα πιο ανάγλυφα κατώτερα πλευρικά τμήματα και, κυρίως, η διπλή οβάλ απόληξη της εξάτμισης, αναπόφευκτα προδίδει την ταυτότητα του δοκιμαστικού πρωτότυπου.

Ανεξαρτήτως των σχεδιαστικών του στοιχείων που θα κληθούν να το διαχωρίσουν από το πλήθος, σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες, τόσο το RS3 Sedan όσο και το RS3 Sportback αναμένεται να αξιοποιήσουν ένα νέο turbo πεντακύλινδρο 2,5 λίτρων ο οποίος εκτός από τον αριθμό των κυλίνδρων και την χωρητικότητα θα έχει ελάχιστα κοινά με τον αντίστοιχο κινητήρα που εξοπλίζει τώρα το σημερινό RS3.

Όπως εύκολα υποθέτει κανείς, ο νέος κινητήρας θα προσφέρει την «απαραίτητη» αύξηση ισχύος για το νέο RS3 ανεξαρτήτως έκδοσης αμαξώματος και η οποία σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες αναμένεται να πλησιάζει τους 400 ίππους.

Τις προδιαγραφές της έκδοσης αναμένεται να συμπληρώσει το σύστημα μόνιμης τετρακίνησης quattro και η παρουσία του αυτόματου κιβωτίου διπλού συμπλέκτη S tronic.

Δεδομένες επίσης θα πρέπει να θεωρούνται οι αναβαθμίσεις του πλαισίου αλλά και του συστήματος πέδησης οι οποίες θα κληθούν να διαχειριστούν την κάτι παραπάνω από γενναιόδωρη «νέα» ισχύ του μοντέλου.

AUTOMEDIA

Sports in

LIVE: Λαμία – ΠΑΟΚ

LIVE: Λαμία – ΠΑΟΚ. Παρακολουθήστε live στις 17:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Λαμία – ΠΑΟΚ για την 7η αγωνιστική των play offs της Stoiximan Superleague. Τηλεοπτικά από COSMOTE SPORT 1 HD.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 24 Απριλίου 2024