Σάββατο 20 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Καινοτόμος διαδικτυακή πλατφόρμα από τη LeasePlan Hellas λύνει τις «απορίες» για τη χρονομίσθωση

Καινοτόμος διαδικτυακή πλατφόρμα από τη LeasePlan Hellas λύνει τις «απορίες» για τη χρονομίσθωση

Η LeasePlan Hellas εγκαινίασε το Leasing School, ένα πρωτότυπο διαδικτυακό «σχολείο» το οποίο επιχειρεί να λύσει όλες τις απορίες αλλά και να καταρρίψει τους μύθους και τις προκαταλήψεις που συνοδεύουν τη χρονομίσθωση αυτοκινήτων.

H LeasePlan Hellas εγκαινιάζει μια καινοτόμο διαδικτυακή πλατφόρμα, επιχειρώντας να απαντήσει σε όλα τα συνήθη ερωτήματα που ανακύπτουν για το leasing και να προσφέρει μια σαφή και ξεκάθαρη εικόνα για την χρονομίσθωση αυτοκινήτων και τα πλεονεκτήματα της, έναντι της αγοράς.

Υπό αυτό το πλαίσιο, η LeasePlan Hellas εγκαινίασε το Leasing School, ένα πρωτότυπο διαδικτυακό «σχολείο» το οποίο επιχειρεί να λύσει όλες τις απορίες αλλά και να καταρρίψει τους μύθους και τις προκαταλήψεις που συνοδεύουν τη χρονομίσθωση αυτοκινήτων.

Πρόκειται για μια διαδικτυακή πλατφόρμα όπου οι οδηγοί μπορούν να μάθουν τα πάντα για το leasing αυτοκινήτων και να ανακαλύψουν τα οφέλη και τις απεριόριστες δυνατότητες μετακίνησης που αυτό προσφέρει.

Παράλληλα, το «Leasing School» προσφέρει απαντήσεις για όλες τις συνήθεις προκαταλήψεις που συνοδεύουν την χρονομίσθωση όπως ότι πρόκειται για κάτι με υψηλό κόστος και ρίσκο, πολύπλοκο και το οποίο ενδείκνυται μόνο για επιχειρήσεις.

Στο «Leasing Scholl» οι επισκέπτες θα βρουν μαρτυρίες επαγγελματιών που ήδη χρησιμοποιούν leasing αυτοκινήτων, κάνοντας τη ζωή τους απλή και εύκολη.

Ακόμη διαθέτει ένα ειδικά διαμορφωμένο εργαλείο σύγκρισης, όπου ο εκάστοτε ενδιαφερόμενος μπορεί να συγκρίνει την αγορά ή τη μίσθωση ενός οχήματος, ώστε να μπορεί να εξετάσει την πιο συμφέρουσα επιλογή σύμφωνα με τις ανάγκες και τις προτιμήσεις του.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η πρωτοβουλία «The Leasing School» αποτελεί μέρος ενός διεθνούς εκπαιδευτικού προγράμματος που υποστηρίζεται από τον όμιλο LeasePlan το οποίο στοχεύει στην ενημέρωση του κοινού για την μακροχρόνια μίσθωση αυτοκινήτων και το οποίο ξεκίνησε από την Ελλάδα.

Ο κ. Φίλιππος Ζαγοριανάκος, Διευθύνων Σύμβουλος της LeasePlan Hellas, δήλωσε: «Είναι μεγάλη χαρά και τιμή για όλους εμάς στη LeasePlan Hellas να είμαστε η πρώτη εταιρεία του ομίλου που σχεδίασε και υλοποίησε τη δική της ηλεκτρονική «σχολή» για το Leasing, μία υπηρεσία που προσφέρει πολλά οφέλη και δυνατότητες μετακίνησης στους σύγχρονους οδηγούς. Στόχος μας μέσω αυτής της πρωτοβουλίας είναι η ενδελεχής ενημέρωση του κοινού για το τι πραγματικά είναι το leasing αυτοκινήτων, προκειμένου οι έλληνες ιδιώτες και επαγγελματίες οδηγοί να αντιληφθούν γιατί αυτό αποτελεί ευρεία τάση και αγαπημένη επιλογή στις μεγαλύτερες χώρες του εξωτερικού».

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το Leasing School οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκεφτούν το gr.theleasingschool.com

auto.in.gr

Sports in

Η UEFA αποθέωσε τον Ολυμπιακό για τις δύο προκρίσεις (pic)

Η UEFA με ποστάρισμά της στάθηκε και στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, αλλά και στην ομάδα των ανδρών για τις δύo ευρωπαϊκές προκρίσεις μέσα σε λιγότερο από 20 ώρες στην διαδικασία των πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 20 Απριλίου 2024