Τρίτη 30 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ντεσάμπ: «Η απογοήτευση είναι τεράστια, είναι δύσκολο»

Ντεσάμπ: «Η απογοήτευση είναι τεράστια, είναι δύσκολο»

«Υπάρχει απογοήτευση και είναι τεράστια», παραδέχτηκε ο ομοσπονδιακός προπονητής της Γαλλίας, Ντιντιέ Ντεσάμπ, μετά την ήττα (1-0) των «μπλε» στην παράταση στον τελικό του Euro2016 εναντίον της Πορτογαλίας, στο Stade de France.

«Υπάρχει απογοήτευση και είναι τεράστια», παραδέχτηκε ο ομοσπονδιακός προπονητής της Γαλλίας, Ντιντιέ Ντεσάμπ, μετά την ήττα (1-0) των «μπλε» στην παράταση στον τελικό του Euro2016 εναντίον της Πορτογαλίας, στο Stade de France.

«Ήταν μια μεγάλη ευκαιρία χαμένη για να γίνουμε πρωταθλητές», δήλωσε στο γαλλικό τηλεοπτικό κανάλι M6. Η Γαλλία απέτυχε να κερδίσει ένα τρίτο Ευρωπαικό Πρωτάθλημα μετά εκείνα το 1984 και το 2000.

«Δεν υπάρχουν λόγια για να περιγράψει κάποιος αυτό το συναίσθημα. θα χρειαστεί χρόνος για να το χωνέψουμε αυτό. Υποφέραμε μαζί, κερδίσαμε μαζί, και τελικά χάσαμε μαζί. Είναι δύσκολο αλλά είναι έτσι. Θα ήταν υπέροχο να μπορούσαμε να προσφέρουμε σε αυτούς τους υπέροχους φιλάθλους αυτό το τρόπαιο μέσα στο σπίτι μας. Αλλά αυτό δεν συνέβη τελικά», πρόσθεσε ο Γάλλος προπονητής, που βρέθηκε πολύ κοντά σε ένα άθλο, να γίνει ο πρώτος που θα κατακτούσε το Euro και σαν προπονητής μετά την επιτυχία που δοκίμασε αγωνιζόμενος το 2000 στον τελικό με την Ιταλία στο Ρότερνταμ.

Ο Γερμανός Μπέρτι Φογκτς, που κέρδισε το Euro1996 σαν προπονητής, ήταν στην ομάδα της Δυτικής Γερμανίας, που αναδείχθηκε πρωταθλήτρια Ευρώπης το 1972, αλλά δεν είχε παίξει ούτε ένα λεπτό.

Γκριζμάν: «Δεν είχαμε τύχη…»

Ο πρώτος σκόρερ του Euro 2016, Αντουάν Γκριζμάν, δήλωσε στο μικρόφωνο του Μ6: «Δώσαμε τα πάντα, θέλαμε πραγματικά αυτή τη νίκη, αλλά δεν είχαμε την τύχη του πρωταθλητή. Είχαμε τις ευκαιρίες, αλλά όταν δέχεσαι γκολ δέκα λεπτά πριν το τέλος γίνεται περίπλοκο… Είναι απογοητευτικό, είναι βαρετό, αλλά αυτό είναι το ποδόσφαιρο.

»Τώρα θα πρέπει να «σηκωθούμε» όσο το δυνατόν συντομότερα και να προετοιμαστούμε για το επόμενο Παγκόσμιο Κύπελλο. Δεν ήταν η νύχτα μας. Είχα μερικές ευκαιρίες, αλλά καμία τύχη. Μπορούμε να είμαστε περήφανοι για την ομάδα μας και την πορεία μας. Κάναμε ένα καλό Euro. Σε προσωπικό επίπεδο ήταν η δεύτερη απώλεια σε ένα μήνα, αλλά θα προσπαθήσω να επανέλθω πιο δυνατός».

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ

Sports in

Ποιος είναι ο λόγος που ο Παναθηναϊκός θα παίξει στην «Aleksandar Nikolić Hall» με τη Μακάμπι

Ο λόγος που τα δύο παιχνίδια των playoffs της EuroLeague ανάμεσα σε Μακάμπι Τελ Αβίβ και Παναθηναϊκό θα γίνουν στη γνωστή «Χάλα Πιονίρ».

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 30 Απριλίου 2024