Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Αγρια κόντρα του Νίκου Παππά με τον Αδωνι Γεωργιάδη

Αγρια κόντρα του Νίκου Παππά με τον Αδωνι Γεωργιάδη

Την έντονη αντίδραση του Νίκου Παππά προκάλεσαν δηλώσεις του αντιπροέδρου της Νέας Δημοκρατίας Αδωνι Γεωργιάδη, ο οποίος νωρίτερα, με αφορμή το διαγωνισμό για τις τηλεοπτικές άδειες, είχε χαρακτηρίσει τον υπουργό Επικρατείας «φασίστα».

Την έντονη αντίδραση του Νίκου Παππά προκάλεσαν δηλώσεις του αντιπροέδρου της Νέας Δημοκρατίας Αδωνι Γεωργιάδη, ο οποίος νωρίτερα, με αφορμή το διαγωνισμό για τις τηλεοπτικές άδειες, είχε χαρακτηρίσει τον υπουργό Επικρατείας «φασίστα».

«Το παραμύθι του Παππά ότι ήρθαν οι καλοί για να διώξουν τους κακούς, εγώ δεν το τρώω. Να μη γυρίσουμε σε εποχές που χρειαζόμαστε ένα νέο Μαρούδα με το όνομα Νίκο Παππά για να παίρνουμε άδεια για το τι θα λέμε» είχε πει ο Αδ.Γεωργιάδης στο ραδιοφωνικό σταθμό Παραπολιτικά 90,1.

«Σήμερα το πρωί ο αντιπρόεδρος της ΝΔ αναφερόμενος στη διαδικασία νόμιμης αδειοδότησης των τηλεοπτικών σταθμών, με αποκάλεσε φασίστα.Το γελοίο του πράγματος είναι προφανές, καθώς αυτή η κατηγορία εκτοξεύεται από έναν περήφανο φίλο του Στυλιανού Παττακού» απάντησε ο Ν.Παππάς.

«Η ουσία βρίσκεται στην επίσημη θέση της ΝΔ. Διότι αν καλύπτει τον αντιπρόεδρο της, σημαίνει ότι δεν έχει κανένα όριο στην προσπάθειά της να υπερασπιστεί την ανομία, τη διαπλοκή και την ασυδοσία στο τηλεοπτικό τοπίο. Οι πολίτες, ακόμα και αυτοί της συντηρητικής παράταξης ας βγάλουν τα συμπεράσματά τους» συμπλήρωσε ο υπουργός Επικρατείας.

Στην ίδια συνέντευξη, ο Αδωνις Γεωργιάδης είχε εκφράσει την πεποίθησή του πως στην κυβέρνηση «τα παίρνουν», όπως είπε χαρακτηριστικά.

«Μην μας το παίζουν αθώοι και καλοί. Για ποιους λόγους θέλουν την εξουσία; Για ποιο λόγο κάνουν τα αντίθετα από αυτά που λέγανε;» διερωτήθηκε και είπε πως ο ίδιος θα τους ψάξει ευχόμενος να μην βρει τίποτα.

Στις δηλώσεις αυτές υπήρξε έντονη αντίδραση από τον ΣΥΡΙΖΑ. «Η φαιδρότητα και η χυδαιότητα με την οποία επιτίθεται ο Άδωνις Γεωργιάδης στον ΣΥΡΙΖΑ δεν είναι κάτι που μας εκπλήσσει» αναφέρει η Κουμουνδούρου, συμπληρώνοντας:

«Η σημερινή του λάσπη, όμως, απέναντι στην κυβέρνηση και οι κατηγορίες για «κλέφτες» που «τα παίρνουνε» ξεπερνούν κάθε όριο και βαραίνουν όλη τη ΝΔ, της οποίας είναι αντιπρόεδρος» τονίζει ο ΣΥΡΙΖΑ και καταλήγει:«Είναι βαθιά νυχτωμένοι όσοι νομίζουν ότι μπορούν να πολιτεύονται με τόσο φτηνά και χυδαία κόλπα».

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024