
Ρώσους διπλωμάτες είχαν απελάσει οι ΗΠΑ τον Ιούνιο
Οι ΗΠΑ προχώρησαν στην απέλαση δύο ρώσων διπλωματών την 17η Ιουνίου αντιδρώντας στην επίθεση που έκανε ρώσος αστυνομικός εναντίον αμερικανού διπλωμάτη νωρίτερα τον περασμένο μήνα, έκανε γνωστό το Στέιτ Ντιπάρτμεντ.
Οι ΗΠΑ προχώρησαν στην απέλαση δύο ρώσων διπλωματών την 17η Ιουνίου αντιδρώντας στην επίθεση που έκανε ρώσος αστυνομικός εναντίον αμερικανού διπλωμάτη νωρίτερα τον περασμένο μήνα, έκανε γνωστό το Στέιτ Ντιπάρτμεντ.
«Την 17η Ιουνίου, απελάσαμε δύο ρώσους αξιωματούχους από τις Ηνωμένες Πολιτείες», δήλωσε ο εκπρόσωπος του υπουργείου Εξωτερικών των ΗΠΑ Τζον Κίρμπι.
Δεν έδωσε περισσότερες λεπτομέρειες.
Νωρίτερα ο Κίρμπι ανέφερε ότι ένας ρώσος αστυνομικός επιτέθηκε σε έναν αμερικανό διπλωμάτη την ώρα που εκείνος προσπαθούσε να μπει στο κτιριακό συγκρότημα της αμερικανικής πρεσβείας στη Μόσχα την 6η Ιουνίου.
Η ενέργεια αυτή ήταν «απρόκλητη και έθεσε σε κίνδυνο την ασφάλεια του υπαλλήλου μας» τόνισε.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ/Reuters
- Μουσολίνι από τα πανέρια – αλλά Μουσολίνι
- Νέα ευρήματα στη Γκίζα δείχνουν «πιθανή κρυφή είσοδο» στην πυραμίδα του Μυκερίνου
- Νότια Προάστια: Βίντεο ντοκουμέντα από τη δράση των ανηλίκων που χτυπούσαν περίπτερα και βενζινάδικα
- Στον Σάσα Βεζένκοφ ο τίτλος του MVP της Euroleague (vid)
- Κρήτη: Γλέντι με μπαλωθιές σήκωσε γειτονιά στο πόδι στο Ηράκλειο – Δύο συλλήψεις
- ΗΠΑ: Μαθητές σταμάτησαν σχολικό σε αυτοκινητόδρομο όταν λιποθύμησε η οδηγός



