
Τρεις έλληνες διαιτητές στα προκριματικά Champions και Europa League
Τρεις Έλληνες διεθνείς διαιτητές θα σφυρίξουν σε ισάριθμες συναντήσεις στις διασυλλογικές διοργανώσεις της UEFA και συγκεκριμένα σε αγώνες του β΄ προκριματικού γύρου του Champions League και του Europa League της περιόδου 2016-2017.
Τρεις Έλληνες διεθνείς διαιτητές θα σφυρίξουν σε ισάριθμες συναντήσεις στις διασυλλογικές διοργανώσεις της UEFA και συγκεκριμένα σε αγώνες του β΄ προκριματικού γύρου του Champions League και του Europa League της περιόδου 2016-2017.
Ο Χαράλαμπος Καλογερόπουλος, με βοηθούς τους Αλέξανδρο Γρεβένη, Ιωάννη Τουμπακάρη και τέταρτο διαιτητή τον Αναστάσιο Παπαπέτρου, θα διευθύνει στις 19/7/2016 το παιχνίδι Κοπεγχάγη-Κρουσέιντερς, που θα διεξαχθεί στη Κοπεγχάγη, για τον δεύτερο προκριματικό γύρο του Champions League.
Ο Αλέξανδρος Αρετόπουλος, με βοηθούς τους Λάζαρο Δημητριάδη, Κυριάκο Μερκενίδη και τέταρτο διαιτητή τον Ανδρέα Παππά, θα σφυρίξει στις 14/7/2016 τον αγώνα Σλόβαν Μπρατισλάβα-Γελγκάβα, για τον δεύτερο προκριματικό γύρο του Europa League.
Ο Γιώργος Κομίνης, με βοηθούς τους Πολυχρόνη Κωσταρά, Νικόλαο Καραϊσαρίδη και τέταρτο διαιτητή τον Μιχαήλ Βοσκάκη, θα διευθύνει την αναμέτρηση Γκέτεμποργκ-Πιαστ Γκλίβιτσε, για τον δεύτερο προκριματικό γύρο του Europa League.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Η «ουρά» της ενεργειακής κρίσης – Πότε θα αποκατασταθούν οι ροές
- Έμπολα: Η επίσκεψη του επικεφαλής του ΠΟΥ στο Κονγκό αναβλήθηκε για την Πέμπτη
- Η Βόρεια Κορέα εφαρμόζει νέες στρατηγικές για βαλλιστικούς πυραύλους και κρουζ με τεχνητή νοημοσύνη
- Drone – show στην Αυστραλία ακυρώθηκε όταν άρχισαν να πέφτουν τα drone από τον ουρανό [βίντεο]
- ΕΛ.Α.Σ.: Ο Αλέξης Τσίπρας επιστρέφει και κεντρίζει το ενδιαφέρον των ξένων ΜΜΕ
- Ο έντονος διάλογος Κυρίζογλου – Δούκα στην ΚΕΔΕ





