H ΠΑΕ ΠΑΟΚ ενημερώθηκε για την απόφαση τιμωρίας που έλαβε ο Σταύρος Κοντονής λόγω των επεισοδίων στον περσινό ημιτελικό Κυπέλλου ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός. Σύμφωνα με αυτό που αποφάσισε ο υφυπουργός αθλητισμού, η ΠΑΕ ΠΑΟΚ καλείται να πληρώσει 70.000 ευρώ πρόστιμο, ενώ η Θύρα 4 του γηπέδου της Τούμπας θα παραμείνει κλειστή μέχρι την 1η Νοέμβρη για τα ματς Πρωταθλήματος και Κυπέλλου.
H ΠΑΕ ΠΑΟΚ ενημερώθηκε για την απόφαση τιμωρίας που έλαβε ο Σταύρος Κοντονής λόγω των επεισοδίων στον περσινό ημιτελικό Κυπέλλου ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός.
Όπως αποφάσισε ο υφυπουργός αθλητισμού, η ΠΑΕ ΠΑΟΚ καλείται να πληρώσει 70.000 ευρώ πρόστιμο, ενώ η Θύρα 4 του γηπέδου της Τούμπας θα παραμείνει κλειστή μέχρι την 1η Νοέμβρη για τα ματς Πρωταθλήματος και Κυπέλλου. Στα ματς των προκριματικών του Τσάμπιονς Λιγκ δεν θα ισχύει η τιμωρία.
Υπενθυμίζεται ότι ανάλογη ποινή είχε επιβληθεί πέρυσι στον Παναθηναϊκό και την Θύρα 13 με τους «πράσινους» να κάνουν προσφυγή χωρίς ωστόσο να αλλάζει μέχρι την λήξη της ποινής.