Τετάρτη 24 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Φουτουριστική Audi γοητεία σε τρεις άξονες

Φουτουριστική Audi γοητεία σε τρεις άξονες

Δύο ανεξάρτητοι σχεδιαστές αποδομούν την εικόνα της Audi ανασυνθέτοντας τη σε τρεις άξονες με φόντο ένα ηλεκτροκίνητο και αυτόνομο μέλλον με έμφαση στην αεροδυναμική και επιρροές από τον μηχανοκίνητο αθλητισμό.


Αν και ο συνήθης συνειρμός που προκαλεί η Audi είναι ένα κράμα επιδόσεων και high-tech πολυτέλειας, δύο ανεξάρτητοι σχεδιαστές, οι Artem Smirnov και Vladimir Panchenko αποφάσισαν να ανασυνθέσουν τυπικά Audi υλικά παρουσιάζοντας δύο σχεδιαστικές μελέτες με αντικείμενο τους τρεις άξονες σε ένα μέλλον ηλεκτροκίνησης και αυτόνομης οδήγησης -με θεαματικά αποτελέσματα.

Το δίδυμο των σχεδιαστών δημιούργησε μια ιδεατή απεικόνιση ενός φορτηγού με τα σήματα της Audi αλλά και ενός βυτιοφόρου-τράκτορα τα οποία ονόμασαν Plan A και Plan B.

Στην πρώτη περίπτωση, σύμφωνα με τις συστάσεις πρόκειται για ένα αμιγώς ηλεκτροκίνητο φορτηγό με trailer το οποίο επωφελείται από σύστημα αυτόνομης οδήγησης και παρά το τετραγωνισμένο του σχήμα υπόσχεται βέλτιστη αεροδυναμική χάρη στην επιμελή αντίστοιχη σχεδίαση και παρουσία αντίστοιχων στοιχείων όπως το ενεργό spoiler στο trailer.

Σε ό,τι αφορά το Plan B, πρόκειται ένα τράκτορα επίσης ηλεκτροκίνητο με off-road ελαστικά και όπου, σύμφωνα με τις συστάσεις η μπαταρία είναι αποσπώμενη και συγκρατείται –και- με τη συνδρομή ιμάντων σε όσο το δυνατόν χαμηλότερο σημείο του πλαισίου, εξασφαλίζοντας ένα ιδιαίτερα χαμηλό κέντρο βάρους αντισταθμίζοντας το συνολικά μεγάλο ύψος της κατασκευής και της καμπίνας.

Η τελευταία ακολουθεί ένα ακόμα πιο φουτουριστικό concept εν είδει μονοθεσίου της F1 με την θέση οδηγού και συνοδηγού αντιστοίχως εκτεθειμένη στην οροφή, ενώ το cockpit τα χειριστήρια έχουν τοποθετηθεί είναι ανάλογου ύφους παραπέμποντας επίσης στην κορυφαία διοργάνωση του μηχανοκίνητου αθλητισμού. Μια λεπτομέρεια η οποία αξίζει επισήμανσης είναι η έμπνευση των σχεδιαστών να εφοδιάσουν οδηγό και συνοδηγό για τους προφανείς λόγους με κράνη αντίστοιχα των πιλότων μαχητικών αεροσκαφών.

auto.in.gr

Sports in

ΑΕΚ – Παναθηναϊκός 3-0: Πήρε το ντέρμπι και πήγε στο +4 (vids)

Η ΑΕΚ νίκησε τον Παναθηναϊκό στη Νέα Φιλαδέλφεια και βρίσκεται στο +4 από τους Πράσινους – Δύο γκολ ο Ελίασον, ένα ο Πόνσε.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 24 Απριλίου 2024