ΝΔ για εκλογικό νόμο: Προωθείται σχέδιο ακυβερνησίας
Για σχέδιο ακυβερνησίας κατηγορεί την κυβέρνηση η ΝΔ, με αφορμή τις αλλαγές που προωθούνται στον εκλογικό νόμο, επισημαίνοντας πως αναζητά συμμάχους ακόμα και στη Χρυσή Αυγή.
Για σχέδιο ακυβερνησίας κατηγορεί την κυβέρνηση η ΝΔ, με αφορμή τις αλλαγές που προωθούνται στον εκλογικό νόμο, επισημαίνοντας πως αναζητά συμμάχους ακόμα και στη Χρυσή Αυγή.
Ο εκπρόσωπος της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Γιώργος Κουμουτσάκος, απαντώντας σε ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, κάνει λόγο για «ανούσια φλυαρία» και «για διαστρέβλωση που επιχειρεί ο ΣΥΡΙΖΑ» υπενθυμίζοντας πως την απάντηση -όπως λέει- έχει δώσει, από τα μέσα Μαΐου, ο ίδιος ο υπουργός Εσωτερικών Π. Κουρουμπλής, που έλεγε πως αν καθιερωθεί η απλή αναλογική η χώρα δεν θα κυβερνηθεί ποτέ.
Το καθαρό μυαλό, η συναισθηματική απόσταση και η προσήλωση στα πραγματικά ενδιαφέρονται είναι οι πυλώνες στους οποίους πρέπει να στηριχθούν οι επιλογές των υποψηφίων για τη σωστή συμπλήρωση του μηχανογραφικού δελτίου
«Για τη Νέα Αριστερά, η κατάργηση της Ελάχιστης Βάσης Εισαγωγής αποτελεί επιτακτική ανάγκη και η ελεύθερη πρόσβαση στη δημόσια Τριτοβάθμια Εκπαίδευση, με τη σταδιακή κατάργηση των Πανελλαδικών Εξετάσεων», αποτελεί στρατηγικό στόχο, σημειώνει η Πατησίων
Αντίστροφη μέτρηση για τους υποψηφίους των Πανελλαδικών Εξετάσεων 2026, καθώς σήμερα Τρίτη 30 Ιουνίου εκπνέει η προθεσμία για την απόκτηση του προσωπικού κωδικού ασφαλείας (password).