Πέμπτη 18 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Στους «8» Φέντερερ και Σερένα, αποκλείστηκε η Ραντβάνσκα

Στους «8» Φέντερερ και Σερένα, αποκλείστηκε η Ραντβάνσκα

Στα προημιτελικά του Γουίμπλεντον προκρίθηκε για ακόμη μία χρονιά ο Ρότζερ Φέντερερ, που επικράτησε εύκολα του Αμερικανού Στιβ Τζόνσον με 6-2, 6-3, 7-5, στο πλαίσιο του 4ου γύρου. Στη φάση των «16» ολοκληρώθηκε η παρουσία της Αγκνιέσκα Ραντβάνσκα στο Γουίμπλεντον, καθώς η τενίστρια από την Πολωνία (Νο 3 στην παγκόσμια κατάταξη) ηττήθηκε από τη Σλοβάκα Ντομίνικα Σιμπουλκόβα (Νο 18) 6-3, 5-7, 9-7 και αποκλείστηκε. Αν και δυσκολεύτηκε στο πρώτο σετ, η Σερένα Ουίλιαμς επικράτησε 7-5, 6-0 της Ρωσίδας Σβετλάνα Κουζνέτσοβα και προκρίθηκε.

Στα προημιτελικά του Γουίμπλεντον προκρίθηκε για ακόμη μία χρονιά ο Ρότζερ Φέντερερ, που επικράτησε εύκολα του Αμερικανού Στιβ Τζόνσον με 6-2, 6-3, 7-5, στο πλαίσιο του 4ου γύρου.

Ο Ελβετός τενίστας «έγραψε ιστορία», καθώς έφτασε τις 306 νίκες στα τέσσερα τουρνουά της σειράς γκραν σλαμ, ξεπερνώντας το απόλυτο ρεκόρ που κατείχε ως σήμερα η Μαρτίνα Ναβρατίλοβα.

Επίσης, με την 14η παρουσία του στην οκτάδα του λονδρέζικου τουρνουά, ισοφάρισε το σχετικό ρεκόρ που έχει ο Αμερικανός Τζίμι Κόνορς.

Επόμενος αντίπαλος του Φέντερερ θα είναι ο Κροάτης Μάριν Τσίλιτς, που πέρασε χωρίς να κουραστεί ιδιαίτερα, αφού ο αγώνας του με τον Ιάπωνα Κέι Νισικόρι διακόπηκε στο δεύτερο σετ, με τον τελευταίο να αποχωρεί λόγω τραυματισμού.

Η Ραντβάνσκα αποκλείστηκε στους «16»

Στη φάση των «16» ολοκληρώθηκε η παρουσία της Αγκνιέσκα Ραντβάνσκα στο Γουίμπλεντον, καθώς η τενίστρια από την Πολωνία (Νο 3 στην παγκόσμια κατάταξη) ηττήθηκε από τη Σλοβάκα Ντομίνικα Σιμπουλκόβα (Νο 18) 6-3, 5-7, 9-7 και αποκλείστηκε.

Η Ραντβάνσκα, η οποία ήταν φιναλίστ στο φημισμένο τουρνουά γκραν σλαμ του Λονδίνου το 2012, ενώ έφτασε άλλες δύο φορές στους ημιτελικούς (2013, 2015), είναι η δεύτερη τενίστρια από την πρώτη τριάδα της παγκόσμιας κατάταξης που «αποχαιρετά» το Γουίμπλεντον, καθώς προηγήθηκε η Ισπανίδα Γκαρμπίνιε Μουγκουρούθα (Νο 2) που αποκλείστηκε στον 2ο γύρο.

Στους «8» η Σερένα Ουίλιαμς

Αν και δυσκολεύτηκε στο πρώτο σετ, η Σερένα Ουίλιαμς επικράτησε 7-5, 6-0 της Ρωσίδας Σβετλάνα Κουζνέτσοβα και προκρίθηκε στα προημιτελικά του Γουίμπλεντον. Η Αμερικανίδα τενίστρια, Νο1 στην παγκόσμια κατάταξη, διεκδικεί στο Λονδίνο τον 22ο τίτλο της σε τουρνουά γκραν σλαμ, ώστε να ισοφαρίσει το σχετικό ρεκόρ που κατέχει η Γερμανίδα Στέφι Γκραφ.

Η Κουζνέτσοβα είχε νικήσει την Ουίλιαμς τον περασμένο Μάρτιο στο Μαϊάμι και φάνηκε ικανή να την αντιμετωπίσει και πάλι «στα ίσια», αλλά μετά το 5-5 του πρώτου σετ η Αμερικανίδα πήρε οκτώ συνεχόμενα γκέιμ και έφτασε στην νίκη.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ

Sports in

Το «Μαύρο Θηρίο» απειλεί τη Ρεάλ Μαδρίτης

Η μεγάλη επιτυχία του Αντσελότι και το ευρωπαϊκό clasico στον ημιτελικό

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 18 Απριλίου 2024