Τετάρτη 24 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
«Πονοκέφαλοι» για Πορτογαλία και Ουαλία

«Πονοκέφαλοι» για Πορτογαλία και Ουαλία

Συναγερμός στην εθνική ομάδα της Ουαλίας, καθώς ο Γκάρεθ Μπέιλ δεν μπόρεσε να προπονηθεί σήμερα, Δευτέρα, με την υπόλοιπη ομάδα.

Συναγερμός στην εθνική ομάδα της Ουαλίας, καθώς ο Γκάρεθ Μπέιλ δεν μπόρεσε να προπονηθεί σήμερα, Δευτέρα, με την υπόλοιπη ομάδα.

Ο διεθνής άσος της Ρεάλ Μαδρίτης, από τους καλύτερους της πορείας των Ουαλών στα γήπεδα της Γαλλίας, δεν αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού, αλλά αποφασίστηκε, για προληπτικούς κυρίως λόγους, να μην προπονηθεί και να ακολουθήσει ατομικό πρόγραμμα.

Σύμφωνα, πάντως, με τον εκπρόσωπο Τύπου της Ουαλίας δεν τίθεται θέμα συμμετοχής του στο ματς των ημιτελικών του EURO 2016 κόντρα στην Πορτογαλία.

Παράλληλα χωρίς τον Πέπε διεξήχθη η σημερινή προπόνηση της εθνικής Πορτογαλίας, η οποία προετοιμάζεται για τον ημιτελικό του EURO 2016 με την Ουαλία που θα διεξαχθεί την Τετάρτη στη Λιόν.

Όπως δήλωσε εκπρόσωπος Τύπου των Ιβήρων, ο 33χρονος αμυντικός ταλαιπωρείται από πρόβλημα στο μηρό και για προληπτικούς λόγους αποφασίστηκε να μην προπονηθεί σήμερα.

«Ο Πέπε έχει ένα μυικό πόνο στο μηρό και προληπτικά δεν πρόκειται να προπονηθεί σήμερα» τόνισε χαρακτηριστικά. Ο γεννημένος στη Βραζιλία άσος πραγματοποιεί εξαιρετικές εμφανίσεις στο EURO 2016 και ενδεχόμενη απουσία του θα αποτελέσει μεγάλο πλήγμα για τους Λουζιτανούς.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ

Sports in

Στρέφεται στη Δικαιοσύνη η Μπαρτσελόνα για το γκολ-φάντασμα κόντρα στη Ρεάλ (vid)

Αποφασισμένη να το φτάσει στα άκρα η Μπαρτσελόνα για το γκολ του Λαμίν Γιαμάλ που δεν μέτρησε ποτέ αν και είναι φανερό πως η μπάλα πέρασε την γραμμή.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 24 Απριλίου 2024