Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Κινέζος πρόεδρος: Να προσαρμόσουμε το μαρξισμό στη σημερινή Κίνα

Κινέζος πρόεδρος: Να προσαρμόσουμε το μαρξισμό στη σημερινή Κίνα

Το Κομμουνιστικό Κόμμα της Κίνας πρέπει να προσαρμόσει τις αρχές του Μαρξισμού στις σημερινές πραγματικότητες της Κίνας, ενώ πρέπει να είναι καινοτόμο τόσο στη θεωρία, όσο και στην πράξη ανέφερε ο κινέζος πρόεδρος Σι Τσινπίνγκ, γενικός γραμματέας του ΚΚΚ σε εκδήλωση για τα 95 χρόνια του κόμματος. Όσον αφορά την ηγεσία στο Πεκίνο, ο κινέζος πρόεδρος επανέλαβε πως «η μεγαλύτερη απειλή που αντιμετωπίζουμε είναι η διαφθορά».

Το Κομμουνιστικό Κόμμα της Κίνας πρέπει να προσαρμόσει τις αρχές του Μαρξισμού στις σημερινές πραγματικότητες της Κίνας, ενώ πρέπει να είναι καινοτόμο τόσο στη θεωρία, όσο και στην πράξη ανέφερε ο κινέζος πρόεδρος Σι Τσινπίνγκ, γενικός γραμματέας του ΚΚΚ σε εκδήλωση για τα 95 χρόνια του κόμματος.

Όσον αφορά την ηγεσία στο Πεκίνο, ο κινέζος πρόεδρος επανέλαβε πως «η μεγαλύτερη απειλή που αντιμετωπίζουμε είναι η διαφθορά».

«Ο Μαρξισμός δεν είναι ποτέ το τέλος της αλήθειας. Ανοίγει ένα δρόμο για την αλήθεια» δήλωσε την Παρασκευή ο Σι στη διάρκεια εκδήλωσης για την 95η επέτειο από την ίδρυση του Κινεζικού Κομμουνιστικού Κόμματος.

Ο πρόεδρος Σι, τόνισε τη συνέχιση της πίστης του κόμματος, στο Μαρξισμό. «Αποκλίνοντας ή εγκαταλείποντας από το Μαρξισμό, που αποτελεί την κεντρική καθοδηγητική θεωρία τόσο για το κόμμα, όσο και για τη χώρα, θα οδηγούσε στην απώλεια για το κόμμα μας, τόσο της ψυχής του, όσο και της κατεύθυνσης του» τόνισε.

Στην ομιλία του ο κινέζος πρόεδρος επικεντρώθηκε επίσης ξανά στη διαφθορά, χαρακτηρίζοντάς την τη μεγαλύτερη απειλή για την διακυβέρνηση του ΚΚΚ.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ/Xinhua

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024