Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Στα περίπτερα η «ΗΧΩ» της Κωνσταντινούπολης

Στα περίπτερα η «ΗΧΩ» της Κωνσταντινούπολης

Κυκλοφορεί στα περίπτερα όλης της Ελλάδας το δεύτερο τεύχος της ιστορικής ελληνικής εφημερίδας της Κωνσταντινούπολης «ΗΧΩ».

Κυκλοφορεί στα περίπτερα όλης της Ελλάδας το δεύτερο τεύχος της ιστορικής ελληνικής εφημερίδας της Κωνσταντινούπολης «ΗΧΩ».

Ανάμεσα στα θέματα του τεύχους Ιουλίου βρίσκουμε ένα εμπεριστατωμένο ρεπορτάζ για τους ανήλικους Σύρους πρόσφυγες στη Σμύρνη, αναλύσεις από έγκυρους δημοσιογράφους σε θέματα της επικαιρότητας, όπως για το Brexit και πώς αυτό επηρεάζει την Τουρκία του Ερντογάν, για το τι μέλλει γενέσθαι με την Αγία Σοφιά, τις σχέσεις γειτονίας μεταξύ Ελλάδας και Τουρκίας, καθώς και σχολιασμό για την καρατόμηση του Αχμέτ Νταβούτογλου από την πρωθυπουργία στην Τουρκία. Δημοσιεύονται επίσης συνεντεύξεις με την Ευανθία Ρεμπούτσικα, λίγο πριν από τη συναυλία της στην Ίμβρο, και με τον συνθέτη Σταμάτη Κραουνάκη, που «εξομολογείται» για τη σχέση του με την Πόλη. Ο αναγνώστης θα βρει ακόμη αναλύσεις γύρω από την ελληνική οικονομία, ενώ στις αθλητικές σελίδες δημοσιεύεται συνέντευξη με τον Φάνη Γκέκα, τον έλληνα ποδοσφαιριστή που έχει λατρευτεί περισσότερο από τους φιλάθλους του εξωτερικού.

Την εφημερίδα υπογράφουν οι Αντώνης Φουρλής, Γιώργος Βλαβιανός, Ανδρέας Ρομπόπουλος, Νικόλας Βαφειάδης, καθηγ. Ιωάννης Μάζης, Κώστας Κωνσταντινίδης, Γιάννης Τοπτσόγλου, Βάνα Στέλλου, Κυριάκος Πεταλίδης, Κωνσταντίνος Δαυλός, Παναγιώτης Γκανάς, Μυρσίνη Λαμπράκη. Λευτέρης Λαζάρου, Στέλιος Παρλιάρος, Γιώργος Κωνσταντινίδης, Ανθή Αγγελοπούλου, Νίκος Θετόκης κ.ά.

Η «ΗΧΩ» με δικό της αποκλειστικό ρεπορτάζ, συνεντεύξεις και άρθρα επιχειρεί κάθε μήνα να δώσει την πραγματική εικόνα της αλήθειας για τα τεκταινόμενα όχι μόνο στον ελληνισμό της Κωνσταντινούπολης αλλά στον ευρύτερο γεωγραφικό χώρο Ελλάδας – Τουρκίας και Μέσης Ανατολής.

H «ΗΧΩ» στο Διαδίκτυο: http://www.ihotispolis.com/

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

Βαθμολογία UEFA: O Ολυμπιακός κρατάει το όνειρο της Ελλάδας ζωντανό

Η ιστορική πρόκριση του Ολυμπιακού στα ημιτελικά δίνει έξτρα βαθμούς στην Ελλάδα και κρατάει το μεγάλο όνειρο της 15ης θέσης ζωντανό.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024