Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Όχι, δεν πρόκειται να υπάρξει επανένωση για τα «Φιλαράκια»

Όχι, δεν πρόκειται να υπάρξει επανένωση για τα «Φιλαράκια»

...

Επιμέλεια: Αγγελική Στελλάκη

Η συν-δημιουργός της σειράς Μάρτα Κάουφμαν το ξεκαθάρισε: Όχι, τα «Φιλαράκια» δεν πρόκειται να επανενωθούν, παρά την επιθυμία πολλών θαυμαστών της σειράς.

Μετά την νοσταλγική επιστροφή πολλών σειρών στους τηλεοπτικούς δέκτες ή σε συνδρομητικές υπηρεσίες (όπως τα Fuller House και Gilmore Girls), πολλοί ήλπιζαν ότι έχει έρθει η ώρα για μία «συνάντηση» των Ρος, Ρέιτσελ, Μόνικα, Τσάντλερ, Τζόι και Φοίβη -της θρυλικής παρέας από τη Νέα Υόρκη.

Και αν και πολλοί δεν πίστευαν ότι τα «Φιλαράκια» θα επέστρεφαν επί μονίμου βάσεως, υπήρχε η ελπίδα ότι τουλάχιστον θα δεχόντουσαν να κάνουν κάποιο μεμονωμένο επεισόδιο.

Η ελπίδα αυτή διαψεύστηκε για άλλη μία φορά από τη συν-δημιουργό της σειράς.

Μιλώντας στο Deadline για τη νέα της σειρά, Grace & Frankie, η Μάρτα Κάουφμαν παραδέχθηκε ότι οι θαυμαστές της σειράς συνεχίζουν να της ζητούν να επαναφέρει στη ζωή τα «Φιλαράκια».

«Μου γκρινιάζουν γι’ αυτό όλη την ώρα. Η απάντησή μου είναι ότι τα «Φιλαράκια» ήταν μία σειρά για μία εποχή στη ζωή σου όταν οι φίλοι σου είναι η οικογένειά σου. Κατά έναν περίεργο τρόπο αυτό δεν διαφέρει και πολύ σήμερα. Όταν κάνεις δική σου οικογένεια αυτό αλλάζει και η σειρά τελείωσε. Μία σειρά έχει διάρκεια ζωής, πιστεύω. Όπως κάθε τι άλλο, έχει διάρκεια ζωής και δεν υπάρχει λόγος να συνεχίσεις να το κάνεις απλά και μόνο επειδή ο κόσμος νοσταλγεί τους χαρακτήρες. Δείτε τα παλιά επεισόδια. Δεν θα καταφέρναμε έτσι κι αλλιώς να τα ξεπεράσουμε. Και δεν υπάρχει τρόπος να ικανοποιήσουμε το κοινό. Δεν πρόκειται να συμβεί ποτέ. Δεν θα το κάνουμε ποτέ» είπε η Κάουφμαν.

Φήμες για την επανένωση των χαρακτήρων της σειράς κυκλοφορούν εδώ και χρόνια και ήρθαν πάλι στο προσκήνιο πέρυσι, όταν κυκλοφόρησε η πληροφορία ότι τα μέλη του καστ θα συναντιούνταν σε ένα ειδικό επεισόδιο του NBC – φόρο τιμής στον σκηνοθέτη Τζέιμς Μπάροους που είχε σκηνοθετήσει 15 από τα επεισόδια της σειράς.

Όλοι οι πρωταγωνιστές έχουν κατά καιρούς αρνηθεί ότι πρόκειται να υπάρξει κάποια συνέχεια στη σειρά.

Μεταξύ άλλων, ο Ντέιβιντ Σουίμερ έχει πει: «Λατρεύω τον τρόπο που τελείωσε η σειρά. Νομίζω ότι είναι το τέλειο φινάλε. Δεν βρίσκω λόγο να το ξανακάνουμε».

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός 60-50: Ισοφάρισε σε 2-2 και ο τίτλος θα κριθεί σε πέμπτο παιχνίδι

Ο Παναθηναϊκός ισοφάρισε την σειρά με τον Ολυμπιακό (60-50), στους τελικούς της Α1 Μπάσκετ Γυναικών και πλέον όλα θα κριθούν στο 5ο ματς.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024