Τρίτη 16 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ο πρωθυπουργός του Καναδά γίνεται ήρωας κόμικ

Ο πρωθυπουργός του Καναδά γίνεται ήρωας κόμικ

Ο καναδός πρωθυπουργός Τζάστιν Τριντό έχει υπάρξει μποξέρ, μπράβος σε κέντρο νυχτερινής διασκέδασης, ηγέτης παγκόσμιας δύναμης και τώρα γίνεται χαρακτήρας σε κόμικ. Θα βρίσκεται στο εξώφυλλο του τεύχους Civil War II: Choosing Sides της Marvel που θα κυκλοφορήσει στις 31 Αυγούστου.

Ο καναδός πρωθυπουργός Τζάστιν Τριντό έχει υπάρξει μποξέρ, μπράβος σε κέντρο νυχτερινής διασκέδασης, ηγέτης παγκόσμιας δύναμης και τώρα γίνεται χαρακτήρας σε κόμικ.

Ο Τριντό θα βρίσκεται στο εξώφυλλο του τεύχους Civil War II: Choosing Sides της Marvel που θα κυκλοφορήσει στις 31 Αυγούστου.

Φορώντας μπλουζάκι με το φύλλο σφενδάμου (το οποίο βρίσκεται και στη σημαία του Καναδά), φορώντας σορτς και γάντια του μποξ, ο Τριντό είναι περιτριγυρισμένος από μία καναδική ομάδα υπερηρώων.

Η ιστορία θέλει την Alpha Flight, την ομάδα υπερηρώων του Καναδά να προσεγγίζει τον Τρουντό και να ζητά τη συμβουλή του για ένα πολιτικό ζήτημα.

Ο σχεδιαστής Ραμόν Περέζ από το Τορόντο είπε στο BBC ότι θέλησε να δείξει τον πρωθυπουργό με τα γάντια του μποξ, προκειμένου να φέρει στο προσκήνιο την ιδιαίτερη προσωπικότητά του.

Το γραφείο του πρωθυπουργού είπε ότι δεν θα στηρίξει το κόμικ, αλλά ότι δεν πειράζει τον Τριντό το γεγονός ότι εμφανίζεται σε αυτό.

«Είναι λίγο περίεργο γιατί όταν αρχίσεις να βάζεις λόγια στο στόμα του πρωθυπουργού, πρέπει να αναγνωρίσεις ότι πρόκειται ουσιαστικά για fan fiction» λέει ο συγγραφέας του κόμικ Τσιπ Τζντάρσκι.

«Έπρεπε να σκεφτώ τι θα έλεγε για κάτι σαν αυτό και πώς θα το διαχειριζόταν. Ελπίζω να έκανα καλή δουλειά. Μπορεί να λάβω κάποιο τηλεφώνημα από αυτόν που να λέει: Πώς μπόρεσες να με βάλεις να το λέω αυτό… στον Iron Man» πρόσθεσε.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

8 Ιουλίου-15 Απριλίου: τόσο διάστημα περίμενε ο Σλούκας…

Η μετακίνηση του Κώστα Σλούκα στον Παναθηναϊκό και η ανακοίνωση στις 8 Ιουλίου ήταν μια στιγμή που έφερε δονήσεις στο ελληνικό και ευρωπαϊκό μπάσκετ.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 16 Απριλίου 2024