
Στη Θεσσαλονίκη για υπογραφές με τον ΠΑΟΚ ο Κρέσπο
Εφθασε στη Θεσσαλονίκη ο αμυντικός ποδοσφαιριστής Χοσέ Ανχελ Κρέσπο, προκειμένου να υποβληθεί αύριο σε ιατρικό και εργομετρικό έλεγχο και να υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας με τον ΠΑΟΚ. Ο παίκτης είναι 29 ετών και ανήκει στην Αστον Βίλλα με την οποία ήρθε σε συμφωνία ο ΠΑΟΚ για την μετακίνηση του Ισπανού αμυντικού. Σε περίπτωση που οι εξετάσεις είναι καλές ο Κρέσπο θα γίνει η 4η μεταγραφή του "δικεφάλου".
Εφθασε στη Θεσσαλονίκη ο αμυντικός ποδοσφαιριστής Χοσέ Ανχελ Κρέσπο, προκειμένου να υποβληθεί αύριο σε ιατρικό και εργομετρικό έλεγχο και να υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας με τον ΠΑΟΚ.
Ο παίκτης είναι 29 ετών και ανήκει στην Αστον Βίλλα με την οποία ήρθε σε συμφωνία ο ΠΑΟΚ για την μετακίνηση του Ισπανού αμυντικού. Σε περίπτωση που οι εξετάσεις είναι καλές ο Κρέσπο θα γίνει η 4η μεταγραφή του “δικεφάλου”.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Δεν χώνεψε την παραίτηση ο Λαζαρίδης και… επιτίθεται με troll στη Ντόρα
- Γιορτή σήμερα 19 Απριλίου – Ποιοι γιορτάζουν | Εορτολόγιο
- Τσέλσι – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ 0-1: Έφυγε με το διπλό και κουνάει… σεντόνι
- Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Κυριακή 19.04.2026]
- Ρόμα-Αταλάντα 1-1: Εχασαν μεγάλη ευκαιρία οι γηπεδούχοι – Ο Τσιμίκας μπήκε στο 77’
- Οι καθυστερήσεις στα data centers μπλοκάρουν την επέκταση της AI



