Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Athina Luxury Villas στον Πλατανιά Χανίων: εκπληκτική θέα και αξεπέραστη πολυτέλεια

Athina Luxury Villas στον Πλατανιά Χανίων: εκπληκτική θέα και αξεπέραστη πολυτέλεια

Στο Ξαμουδοχώρι Πλατανιά, έναν ημιορεινό οικισμό με εντυπωσιακή θέα, σε απόσταση 19 χιλιομέτρων από τη μαγευτική πόλη των Χανίων, βρίσκεται το συγκρότημα Athina Luxury Villas. Το συγκρότημα αποτελείται από βίλες πολυτελείας, κατασκευασμένες σε ένα μοναδικό φυσικό περιβάλλον 8 στρεμμάτων, μέσα στο πράσινο. Οι βίλες προσφέρουν φιλοξενία υψηλών προδιαγραφών, καθώς συνδυάζουν τη διακριτική πολυτέλεια και την […]

Στο Ξαμουδοχώρι Πλατανιά, έναν ημιορεινό οικισμό με εντυπωσιακή θέα, σε απόσταση 19 χιλιομέτρων από τη μαγευτική πόλη των Χανίων, βρίσκεται το συγκρότημα Athina Luxury Villas.

Το συγκρότημα αποτελείται από βίλες πολυτελείας, κατασκευασμένες σε ένα μοναδικό φυσικό περιβάλλον 8 στρεμμάτων, μέσα στο πράσινο. Οι βίλες προσφέρουν φιλοξενία υψηλών προδιαγραφών, καθώς συνδυάζουν τη διακριτική πολυτέλεια και την ανώτερη αισθητική με τη συγκλονιστική θέα.

Οι βίλες «Μυρτιά», «Ροδιά» και «Κισσός», με πλήρως κλιματιζόμενους χώρους, όπου κυριαρχούν το ξύλο και η πέτρα, διαθέτουν άνετο καθιστικό με τζάκι, μεγάλο μπάνιο με υδρομασάζ, βοηθητικό μπάνιο, δορυφορική τηλεόραση, Cd-player, PC (24ωρη πρόσβαση στο διαδίκτυο), πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα, πλυντήριο πιάτων, πλυντήριο ρούχων, καθώς και χρηματοκιβώτιο.

Κάθε βίλα διαθέτει ιδιωτική πισίνα, barbecue, κήπο με παγκάκια και μεγάλες βεράντες, που εξασφαλίζουν μοναδικές στιγμές ξεγνοιασιάς.

Η βίλα «Μυρτιά» φιλοξενεί από 2 έως 7 άτομα, καθώς διαθέτει δύο υπνοδωμάτια με διπλό κρεβάτι, ένα άλλο με δύο μονά κρεβάτια και μία ξύλινη σοφίτα με μονό κρεβάτι. Στη διακόσμησή της κυριαρχούν το ξύλο και το σίδερο, καθώς και τα ακριβά υφάσματα. Αραχνοΰφαντες κουνουπιέρες, χειροποίητοι καθρέφτες και ρομαντικά έπιπλα «ταξιδεύουν» τους επισκέπτες.

Η βίλα «Ροδιά» φιλοξενεί έως 4 άτομα. Διαθέτει πέτρινο barbecue και άνετους χώρους αναψυχής γύρω από την πισίνα, καθώς κι ένα
ξύλινο κιόσκι με μεγάλο τραπέζι και παγκάκια, που προσφέρεται για απογευματινές στιγμές χαλάρωσης με θέα στο πέλαγος.

H βίλα «Κισσός» φιλοξενεί από 2 έως 5 άτομα, καθώς διαθέτει ένα υπνοδωμάτιο με διπλό κρεβάτι, ένα άλλο με δύο μονά κρεβάτια και μία σοφίτα με μονό κρεβάτι. Στη διακόσμησή της κυριαρχούν το ξύλο και τα ακριβά υφάσματα. Αραχνοΰφαντες κουνουπιέρες, χειροποίητοι καθρέφτες και ξεχωριστά έπιπλα κάνουν τους επισκέπτες να νιώθουν σαν στο σπίτι τους.

Sports in

LIVE: Τενερίφη – Περιστέρι

Παρακολουθήστε live στις 19:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Τενερίφη – Περιστέρι για τον ημιτελικό του Final Four του Basketball Champions League. Tηλεοπτικά από Cosmote Sports 4.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024