Πάφου Γεώργιος: Οι ομοφυλόφιλοι πάσχουν και τους καλούμε στο σωστό δρόμο
Αντιδράσεις εντός και εκτός της ομοφυλοφιλικής κοινότητας προκαλεί η έκκληση του μητροπολίτη Πάφου Γεώργιου προς όλους όσοι «πάσχουν» από την ομοφυλοφιλία να επιστρέψουν στο σωστό δρόμο.
Αντιδράσεις εντός και εκτός της ομοφυλοφιλικής κοινότητας προκαλεί η έκκληση του μητροπολίτη Πάφου Γεώργιου προς όλους όσοι «πάσχουν» από την ομοφυλοφιλία να επιστρέψουν στο σωστό δρόμο.
Κληθείς να σχολιάσει τηνδήλωσητου Πάπα Φραγκίσκου, σύμφωνα με τον οποίο οι χριστιανοί οφείλουν να ζητήσουν συγγνώμη από τους ομοφυλόφιλους, ο μητροπολίτης Πάφου ανέφερε, ότι η Εκκλησία στέκεται με συμπάθεια στους ανθρώπους που «πάσχουν από την ομοφυλοφιλία», καλώντας τους, παράλληλα, να επιστρέψουν στο σωστό δρόμο.
Σύμφωνα με το δίκτυο Sigma της Κύπρου, ο μητροπολίτης Πάφου δήλωσε, ακόμη, πως η Εκκλησία καταδικάζει την ομοφυλοφιλία.
«Δεν μπορεί η Εκκλησία να το αποδεχτεί, ούτε και νομίζω να έχει αυτό το νόημα η δήλωση του Πάπα. Είναι σαφής η διδασκαλία της Εκκλησίας: O θεός δημιούργησε δύο φύλα» είπε.
Καταλήγοντας, ο μητροπολίτης ανέφερε, ότι η ομοφυλοφιλία προέρχεται από κάποιο εθισμό από την παιδική ηλικία ή κάποια εκτροπή. Χωρίς να τους καταδιώκουμε ή να τους στιγματίζουμε καλούμε τους ομοφυλόφιλους να επανέλθουν στο καλό δρόμο, όπως και άλλους που πάσχουν από άλλο πάθος, όπως για παράδειγμα μέθη, χαρτοπαίγνιο κ.λπ., καταλήγει.
Τα τελευταία χρόνια, οι επιστήμονες μελετούν όλο και περισσότερο τον ρόλο που έχουν τα καλοκαιρινά χόρτα στην υγεία μας και την πρόληψη χρόνιων νοσημάτων
Οι υποψήφιοι των ΓΕΛ και ΕΠΑΛ που συμμετείχαν στις Πανελλαδικές 2026 θα πρέπει να έχουν ολοκληρώσει τη διαδικασία έως την Πέμπτη 16 Ιουλίου, στις 23:59
Το καθαρό μυαλό, η συναισθηματική απόσταση και η προσήλωση στα πραγματικά ενδιαφέρονται είναι οι πυλώνες στους οποίους πρέπει να στηριχθούν οι επιλογές των υποψηφίων για τη σωστή συμπλήρωση του μηχανογραφικού δελτίου
«Για τη Νέα Αριστερά, η κατάργηση της Ελάχιστης Βάσης Εισαγωγής αποτελεί επιτακτική ανάγκη και η ελεύθερη πρόσβαση στη δημόσια Τριτοβάθμια Εκπαίδευση, με τη σταδιακή κατάργηση των Πανελλαδικών Εξετάσεων», αποτελεί στρατηγικό στόχο, σημειώνει η Πατησίων