Υπό έλεγχο η πυρκαγιά στον Άγιο Στέφανο της Εύβοιας
Στις φλόγες τυλίχθηκε στις 14.20 της Κυριακής χορτολιβαδική έκταση στον Άγιο Στέφανο της Εύβοιας, πίσω από ΚΤΕΛ, κοντά στην πόλη της Χαλκίδας, όπου οι καπνοί ήταν ορατοί. Η φωτιά εξαπλώθηκε γρήγορα από το βουνό, λόγω των ανέμων, αλλά έως το βράδυ τέθηκε υπό έλεγχο από τις δυνάμεις της πυροσβεστικής.
Στις φλόγες τυλίχθηκε στις 14.20 της Κυριακής χορτολιβαδική έκταση στον Άγιο Στέφανο της Εύβοιας, πίσω από ΚΤΕΛ, κοντά στην πόλη της Χαλκίδας, όπου οι καπνοί ήταν ορατοί.
Επί τόπου βρεθηκαν 10 οχήματα με 26 πυροσβέστες, οι οποίοι έως το βράδυ έθεσαν την πυρκαγιά υπό έλεγχο.
Όπως μεταδίδουν τα τοπικά ΜΜΕ, η φωτιά εξαπλώθηκε γρήγορα από το βουνό, λόγω των ανέμων, κι έφτασε μέχρι τον δρόμο Χαλκίδας-Βασιλικού, στο ύψος της Νέας Λαμψάκου, με αποτέλεσμα να διακοπεί η κυκλοφορία των οχημάτων που κινούνται στη περιοχή.
«Για τη Νέα Αριστερά, η κατάργηση της Ελάχιστης Βάσης Εισαγωγής αποτελεί επιτακτική ανάγκη και η ελεύθερη πρόσβαση στη δημόσια Τριτοβάθμια Εκπαίδευση, με τη σταδιακή κατάργηση των Πανελλαδικών Εξετάσεων», αποτελεί στρατηγικό στόχο, σημειώνει η Πατησίων
Αντίστροφη μέτρηση για τους υποψηφίους των Πανελλαδικών Εξετάσεων 2026, καθώς σήμερα Τρίτη 30 Ιουνίου εκπνέει η προθεσμία για την απόκτηση του προσωπικού κωδικού ασφαλείας (password).