
Θα ψηφίσω Κλίντον, δηλώνει ο έτερος υποψήφιος των Δημοκρατικών, Σάντερς
Ο υποψήφιος για το προεδρικό χρίσμα του Δημοκρατικού Κόμματος των ΗΠΑ Μπέρνι Σάντερς δήλωσε ότι θα ψηφίσει την Χίλαρι Κλίντον, η οποία έχει ήδη κερδίσει θεωρητικά το χρίσμα του κόμματος. «Θα κάνω ό,τι μπορώ για να ηττηθεί ο Ντόναλντ Τραμπ. Πιστεύω ότι ο Τραμπ θα ήταν από πάρα πολλές πλευρές μια καταστροφή, αν εκλεγόταν πρόεδρος» δήλωσε.
Ο υποψήφιος για το προεδρικό χρίσμα του Δημοκρατικού Κόμματος των ΗΠΑ Μπέρνι Σάντερς δήλωσε ότι θα ψηφίσει την Χίλαρι Κλίντον, η οποία έχει ήδη κερδίσει θεωρητικά το χρίσμα του κόμματος.
Ερωτηθείς αν θα ψήφιζε την Κλίντον τον Νοέμβριο, ο Σάντερς δήλωσε στο τηλεοπτικό δίκτυο MSNBC: «Ναι. Το θέμα είναι ότι θα κάνω ό,τι μπορώ για να ηττηθεί ο Ντόναλντ Τραμπ. Πιστεύω ότι ο Τραμπ θα ήταν από πάρα πολλές πλευρές μια καταστροφή, αν εκλεγόταν πρόεδρος».
Η Κλίντον συγκέντρωσε νωρίτερα αυτόν τον μήνα αρκετούς αντιπροσώπους, για να πάρει το προεδρικό χρίσμα των Δημοκρατικών.
Ενώ ο Σάντερς είχε δηλώσει ότι θα εργαστεί με την Κλίντον για να ηττηθεί ο Τραμπ, που έχει κερδίσει κι αυτός θεωρητικά το προεδρικό χρίσμα του Ρεπουμπλικανικού Κόμματος, δεν είχε ακόμη δηλώσει πως υποστηρίζει την Κλίντον και είχε διατηρήσει ζωντανή την προεκλογική εκστρατεία του.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Η εξομολόγηση του Ερνέστο Βαλβέρδε για την Αθλέτικ Μπιλμπάο
- Πορτογαλία: Συνελήφθη η μητέρα που εγκατέλειψε τα δύο παιδιά της σε δάσος
- ΗΠΑ: Εκτέλεση θανατοποινίτη στο Τενεσί αναβάλλεται επειδή δεν βρέθηκε φλέβα, άλλη στη Φλόριντα έγινε κανονικά
- Αλέξανδρος Γιωτόπουλος: Άμεση παρέμβαση του Αρείου Πάγου, επανεξετάζεται η αποφυλάκιση του
- Για δέκατη φορά σε Final Four ο Κώστας Παπανικολάου
- Βουλή: Αποφεύγει την εξεταστική η κυβέρνηση επικαλούμενη «εθνική άμυνα και εξωτερική πολιτική» – Σε εξέλιξη η συζήτηση


