Νέος χλοοτάπητας στο γήπεδο της Λιλ εν όψει του Γερμανία – Σλοβακία
Οι υπάλληλοι του σταδίου της Λιλ προσπαθούν με γοργούς ρυθμούς να στρώσουν εγκαίρως ένα νέο χλοοτάπητα από την Ολλανδία στο «Πιέρ Μορουά», προκειμένου να διεξαχθεί εκεί την Κυριακή η αναμέτρηση της Γερμανίας με τη Σλοβακία για τη φάση των «16» του EURO 2016.
Οι υπάλληλοι του σταδίου της Λιλ προσπαθούν με γοργούς ρυθμούς να στρώσουν εγκαίρως ένα νέο χλοοτάπητα από την Ολλανδία στο «Πιέρ Μορουά», προκειμένου να διεξαχθεί εκεί την Κυριακή η αναμέτρηση της Γερμανίας με τη Σλοβακία για τη φάση των «16» του EURO 2016.
Κάποιοι από τους αγωνιστικούς χώρους της διοργάνωσης έχουν δεχθεί κριτική από παίκτες και φιλάθλους και, μάλιστα, το τερέν στο «σπίτι» της Λιλ, το οποίο έγινε αποδέκτης καταρρακτώδους βροχής πριν από το πρώτο παιχνίδι που φιλοξένησε στη διοργάνωση, το Γερμανία-Ουκρανία, έχει απομονωθεί ως ιδιαιτέρως κακό.
Έτσι, εργάτες περνούν πολλές ώρες στο γήπεδο για να αντικαταστήσουν τον χλοοτάπητα με χορτάρι που έχει φυτρώσει στην Ολλανδία.
«Οι εξαιρετικά δύσκολες καιρικές συνθήκες των τελευταίων εβδομάδων (βροχή, υγρασία, έλλειψη ηλιοφάνειας) έχουν προκαλέσει μη αναστρέψιμη ζημιά στο τερέν του σταδίου, παρά τα μέτρα που πάρθηκαν, προκειμένου να δοθεί η δυνατότητα στην αγωνιστική επιφάνεια να ανακάμψει» αναφέρει η UEFA σε ανακοίνωση που εξέδωσε.
Αξίζει να σημειωθεί ότι δύο παιχνίδια στο εν λόγω στάδιο έχουν διεξαχθεί με την οροφή κλειστή, προκειμένου ο αγωνιστικός χώρος να προστατευθεί από τη βροχή, ενώ δεν επετράπη σε Ιρλανδία και Ιταλία να προπονηθούν στο συγκεκριμένο τερέν πριν από τη μεταξύ τους αναμέτρηση της Τετάρτης, προκειμένου να του δοθεί ο μέγιστος χρόνος για να ανακάμψει.
Η υπερβολική χρήση των smartphones συνδέεται με σημαντικές αλλαγές στον τρόπο που λειτουργεί ο εγκέφαλος, ιδιαίτερα σε ό,τι αφορά στη διαχείριση των συναισθημάτων
Ο «Αυτόχειρας» του Νικολάι Έρντμαν σε σκηνοθεσία του Θανάση Θεολόγη κάνει πρεμιέρα στις 17 Απριλίου. Παραστάσεις κάθε Σάββατο και Κυριακή στο θέατρο Αλκμήνη.
Μετά τη νίκη της Ζαλγκίρις επί της Παρί (85-79) στο Κάουνας, ο Παναθηναϊκός μένει εκτός της πρώτης 6άδας της Euroleague και θα αγωνιστεί στη φάση των πλέι ιν.
Η ΚΑΕ Ολυμπιακός εξέδωσε σχετική ανακοίνωση γνωστοποιώντας ότι θα κάνει προσφυγή στο ΑΣΕΑΔ για την ποινή στον Ταϊρίκ Τζόουνς. – Τι αναφέρει για Super Cup και Παναθηναϊκό.
Ο Ντίνος Μαυροπάνος πρόκειται να αποχωρήσει από την Γουέστ Χαμ στο τέλος της σεζόν και σύμφωνα με ξένα δημοσιεύματα ήδη φιγουράρει στη λίστα ομάδων της Αγγλίας και της Γερμανίας.