Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Τελειώνει ο Λοράν Μπλαν από την Παρί Σεν Ζερμέν

Τελειώνει ο Λοράν Μπλαν από την Παρί Σεν Ζερμέν

Παρελθόν από την τεχνική ηγεσία της Παρί Σεν Ζερμέν αποτελεί ο Λοράν Μπλαν, παρότι οδήγησε πέρυσι την ομάδα στην κατάκτηση του εγχώριου τρεμπλ, καθώς λύθηκε το συμβόλαιο ανάμεσα στις δύο πλευρές, όπως αναφέρει η "Equipe".

Παρελθόν από την τεχνική ηγεσία της Παρί Σεν Ζερμέν αποτελεί ο Λοράν Μπλαν, παρότι οδήγησε πέρυσι την ομάδα στην κατάκτηση του εγχώριου τρεμπλ, καθώς λύθηκε το συμβόλαιο ανάμεσα στις δύο πλευρές, όπως αναφέρει η «Equipe».

Η γαλλική αθλητική εφημερίδα τονίζει ότι ο 50χρονος προπονητής, ο οποίος τον Φεβρουάριο υπέγραψε διετή επέκταση του συμβολαίου του έως το καλοκαίρι του 2018, θα λάβει αποζημίωση 22 εκατομμυρίων ευρώ.

Την παρελθούσα σεζόν η Παρί κατέκτησε (για δεύτερη διαδοχική χρονιά) πρωτάθλημα, κύπελλο και Λιγκ Καπ στη Γαλλία, ωστόσο το μέλλον του Μπλαν στον πάγκο φάνταζε αβέβαιο, καθώς πριν από τρεις εβδομάδες ο πρόεδρος του συλλόγου, Νασέρ Αλ Κελαϊφί, χαρακτήρισε την αγωνιστική περίοδο 2015-16 ως αποτυχία, εξαιτίας του αποκλεισμού της ομάδας (για τέταρτη σερί σεζόν) στους προημιτελικούς του Τσάμπιονς Λιγκ από τη Μάντσεστερ Σίτι.

Ο Μπλαν είχε αναλάβει τα «ηνία» της Παρί Σεν Ζερμέν το 2013, όταν αντικατέστησε τον Κάρλο Αντσελότι. Τα ισπανικά και τα γαλλικά ΜΜΕ αναφέρουν ότι τον Μπλαν θα διαδεχθεί ο Ουνάι Έμερι, ο οποίος αποχώρησε πριν από λίγες ημέρες από τη Σεβίλη.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ

Sports in

Αυτή είναι η ενδεκάδα της Κ19 του Ολυμπιακού στον ημιτελικό με τη Ναντ

Ποιες είναι οι επιλογές του Σωτήρη Συλαϊδόπουλου για τον σπουδαίο ημιτελικό της Κ19 του Ολυμπιακού με τη Ναντ στο Final Four του Youth League.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024