Σάββατο 20 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
«Πέταξε» για Βαρκελώνη ο Ρομπέρτο, παρουσιάζεται από την Εσπανιόλ

«Πέταξε» για Βαρκελώνη ο Ρομπέρτο, παρουσιάζεται από την Εσπανιόλ

«Let's go», «allá vamos»: Με αυτόν τρόπο, γράφοντας στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter, ο Ρομπέρτο αποχαιρέτησε το πρωί της Τετάρτης την Ελλάδα και τον Ολυμπιακό. Όπως επισημαίνει η ιστοσελίδα της ισπανικής αθλητικής εφημερίδας «As», ο Ισπανός τερματοφύλακας, πέταξε από την Αθήνα για την Βαρκελόνη, όπου αργότερα το απόγευμα αναμένεται να παρουσιαστεί επίσημα ως ποδοσφαιριστής της Εσπανιόλ.

«Let’s go», «allá vamos»: Με αυτόν τρόπο, γράφοντας στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter, ο Ρομπέρτο αποχαιρέτησε το πρωί της Τετάρτης την Ελλάδα και τον Ολυμπιακό.

Όπως επισημαίνει η ιστοσελίδα της ισπανικής αθλητικής εφημερίδας «As», ο Ισπανός τερματοφύλακας, πέταξε από την Αθήνα για την Βαρκελόνη, όπου αργότερα το απόγευμα αναμένεται να παρουσιαστεί επίσημα ως ποδοσφαιριστής της Εσπανιόλ.

Όπως σημειώνεται, η συμφωνία υπάρχει από την περασμένη Κυριακή, αλλά δεν μπορούσε εξαιτίας γραφειοκρατικών θεμάτων να ολοκληρωθεί πριν από χθες, Τρίτη.

Η Εσπανιόλ περίμενε τις υπογραφές μέχρι τα ξημερώματα. Ο Ρομπέρτο, είχε ζητήσει μία ημέρα άδεια, για να μην ακολουθήσει την αποστολή του Ολυμπιακού στην Αυστρία, προκειμένου να ολοκληρώσει την μεταγραφή και να μαζέψει τα πράγματά του.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ

Sports in

Η UEFA αποθέωσε τον Ολυμπιακό για τις δύο προκρίσεις (pic)

Η UEFA με ποστάρισμά της στάθηκε και στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, αλλά και στην ομάδα των ανδρών για τις δύo ευρωπαϊκές προκρίσεις μέσα σε λιγότερο από 20 ώρες στην διαδικασία των πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 20 Απριλίου 2024