Τρίτη 30 Απριλίου 2024
weather-icon 21o

«ΟΜΕΝ by HP» με πιστοποίηση VR στην Ελλάδα για απαιτητικούς gamer

H HP Hellas ανακοίνωσε την κυκλοφορία και στην ελληνική αγορά της νέας σειράς υπολογιστών «αποκλειστικά για gamer» με την επωνυμία "OMEN by HP". To desktop της σειράς φέρει πιστοποίηση VR για τη λειτουργία του HTC Vive.

H HP Hellas ανακοίνωσε την κυκλοφορία και στην ελληνική αγορά της νέας σειράς υπολογιστών «αποκλειστικά για gamer» με την επωνυμία «OMEN by HP«.

Μέσα στο καλοκαίρι του 2016, η HP θα παρουσιάσει την πλατφόρμα ΟΜΕΝ Χ, ειδικά σχεδιασμένη για τον gamer «που επιθυμεί απόδοση γεμάτη δράση με επιλογές εξατομίκευσης που ενθουσιάζουν και απογειώνουν».

«Δημιουργήσαμε το OMEN by HP για gamers που απαιτούν κορυφαίες εμπειρίες από τα PC τους, παρέχοντάς τους ταυτόχρονα τη δυνατότητα ευέλικτων επιλογών σχεδίασης και απόδοσης, ανάλογα με τις ανάγκες τους», δήλωσε ο Kevin Frost, αντιπρόεδρος και γενικός διευθυντής, consumer personal systems, HP Inc., συμπληρώνοντας ότι «η νέα πλατφόρμα ΟΜΕΝ προσφέρει τα χαρακτηριστικά που κυρίως ενδιαφέρουν τους gamers, όπως η ενέργεια για μάχες εν κινήσει, τα κατάλληλα γραφικά για ομαλό παιχνίδι, καθώς και προηγμένο κλιματισμό που ανταποκρίνεται στις ανάγκες των πιο εξελιγμένων παιχνιδιών ΑΑΑ. Συνολικά, το χαρτοφυλάκιο ΟΜΕΝ by HP παρέχει στους gamers αυτό ακριβώς που χρειάζονται, από την αρχή ως το τέλος της εμπειρίας τους».

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της HP η σειρά OMEN by HP περιλαμβάνει:

  • Φορητούς υπολογιστές OMEN: Εξοπλισμένοι με πανίσχυρο υλικό και εκπληκτικές οθόνες 15,6 και 17,3 ιντσών 4K
  • Επιτραπέζιο υπολογιστή OMEN: Συνδυάζει ιδανικά πρωτοποριακή σχεδίαση, αποτελεσματική υδρόψυξη, τους πιο εξελιγμένους επεξεργαστές Intel Core, αλλά και τα πιο προηγμένα γραφικά NVIDIA GeForce GTX και AMD Radeon, με παράλληλη πιστοποίηση VR για τη λειτουργία του HTC Vive.

Φορητοί Υπολογιστές ΟΜΕΝ, ειδικά σχεδιασμένοι για Gaming


Με οπισθοφωτιζόμενο πληκτρολόγιο Dragon Red και χάραξη του OMEN στο deck του πληκτρολόγιου, καθώς και στο καπάκι τους, οι φορητοί υπολογιστές ΟΜΕΝ έχουν διπλό ανεμιστήρα για να διατηρήσουν την απόδοση σε κορυφαία επίπεδα. Η μπαταρία ισχύος 62 watt τοποθετείται επίπεδα στο μπροστινό μέρος του μηχανήματος, δίνοντας πρόσθετο εύρος στην επιφάνεια ψύξης και αυξημένο εξαερισμό για διαχείριση της θερμότητας και απόδοση χωρίς συμβιβασμούς. Τα γραφικά αναλαμβάνουν τσιπ της Nvidia, έως και το μοντέλο NVIDIA GeForce GTX 965Μ (σε επιλεγμένα μοντέλα), και την κεντρική επεξεργασία οι μέχρι και 6ης γενιάς τετραπύρηνοι επεξεργαστές Intel Core i7.

Άλλα χαρακτηριστικά περιλαμβάνουν:

  • Κάμερα Wide Vision HD ή προαιρετική Κάμερα Intel RealSense για εμπειρίες 3D, καθώς και για την ενεργοποίηση εφαρμογών με gesture control που αλληλεπιδρούν με το PC την ώρα του gaming.
  • Μνήμη έως 16GB και έως 512GB για δίσκους PCIe SSD ή έως 2TB για επιλογές μονής ή διπλής αποθήκευσης με έως και 2TB HDD και 128GB SSHD σε επιλεγμένα μοντέλα.
  • Γρήγορη φόρτιση HP Fast Charge και διάρκεια μπαταρίας έως 10 ώρες σε επιλεγμένα μοντέλα

Οι ενδεικτικές τιμές με ΦΠΑ για ταlaptopsξεκινάνε από τα 1399€.

    Επιτραπέζιος υπολογιστής OMEN by HP, με πιστοποίηση Virtual Reality

      Σχεδιασμένος με την απαιτούμενη ισχύ και προσαρμογή ως προς τις ανάγκες της εικονικής πραγματικότητας, ο Επιτραπέζιος υπολογιστής ΟΜΕΝ διαθέτει τα πιο προηγμένα γραφικά NVIDIA GeForce GTX 1080 για βελτιστοποίηση της εμπειρίας gaming.

      Ο ξεκλείδωτος επεξεργαστής Intel Core i7 παρέχει τα υψηλά επίπεδα απόδοσης που διασφαλίζουν την εναρμόνιση με τις απαιτήσεις των πιο εξελιγμένων παιχνιδιών και εμπειριών VR. Η προαιρετική υδρόψυξη, που αποτελεί ένα προηγμένο θερμικό σύστημα, προσφέρει αθόρυβη λειτουργία και ιδανική θερμοκρασία για την ουσιαστική απαλοιφή του lag time. Ο Επιτραπέζιος υπολογιστής ΟΜΕΝ είναι αναβαθμίσιμος με πρόσβαση στο υλικό χωρίς χρήση εργαλείων, παρέχοντας τη δυνατότητα στους gamers να «δίνουν γκάζια» στην ισχύ και ταυτόχρονα να διατηρούν υψηλά επίπεδα εξατομίκευσης.

      Άλλα χαρακτηριστικά περιλαμβάνουν:

      • Επεξεργαστές Intel Core i7-6700K με δυνατότητες overclocking σε επιλεγμένα μοντέλα.
      • Μνήμη έως 32GB και διευρυμένη αποθήκευση έως 512GB για δίσκους SSD και έως 3TB για δίσκους HDD, έτσι ώστε να φιλοξενείται ένας εντυπωσιακός όγκος παιχνιδιών και περιεχομένου VR σε μεγάλο format.
      • Επιλογές για κάρτες γραφικών έως NVIDIA GTX 1080 Founder Edition ή AMD RadeonTM R9 390X, που προσφέρουν καλύτερες αναλογίες κάδρων σε αυξημένη ανάλυση.

      Οι ενδεικτικές τιμές με ΦΠΑ για ταdesktop ξεκινάνε από τα2399€

      Όλοι οι OMEN -φορητοί με οθόνη 15,6 ιντσών, 17,3 ιντσών καθώς και ο επιτραπέζιος OMEN- αναμένεται να είναι διαθέσιμοι στην Ελλάδα τον Ιούλιο.

      {{{related}}}

      tech.in.gr

      Sports in

      Στο «καμίνι» του ΣΕΦ για το προβάδισμα πρόκρισης ο Ολυμπιακός

      Ο Ολυμπιακός υποδέχεται την Μπαρτσελόνα στο κατάμεστο ΣΕΦ για το Game 3 των playoffs της Euroleague με μοναδικό στόχο να κάνει το 2-1 στη σειρά των προημιτελικών απέναντι στη Μπαρτσελόνα.

      Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

      in.gr | Ταυτότητα

      Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

      Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

      Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

      Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

      Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

      ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

      Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

      ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

      Τρίτη 30 Απριλίου 2024