Γυναίκα 106 ετών έγινε η γηραιότερη λαμπαδηδρόμος στην ιστορία
Το πρώτο... παγκόσμιο ρεκόρ των Ολυμπιακών του 2016 είναι γεγονός, πριν ακόμη αρχίσουν οι Αγώνες του Ρίο ντε Τζανέιρο. Και το πέτυχε η Άιντα Μέντες, μια γυναίκα 106 ετών(!), που μετείχε στη λαμπαδηδρομία και έγινε ο γηραιότερος λαμπαδηδρόμος στην ιστορία των Ολυμπιακών Αγώνων.
Το πρώτο… παγκόσμιο ρεκόρ των Ολυμπιακών του 2016 είναι γεγονός, πριν ακόμη αρχίσουν οι Αγώνες του Ρίο ντε Τζανέιρο. Και το πέτυχε η Άιντα Μέντες, μια γυναίκα 106 ετών(!), που μετείχε στη λαμπαδηδρομία και έγινε ο γηραιότερος λαμπαδηδρόμος στην ιστορία των Ολυμπιακών Αγώνων.
Μέχρι σήμερα το ρεκόρ κατείχε ο Ρώσος Αλεξάντερ Καπταρένκο, ο οποίος το 2014 σε ηλικία 101 ετών ήταν λαμπαδηδρόμος στους Χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες του Σότσι.
«Νιώθω απίστευτη χαρά και είμαι ευγνώμων που έζησα αυτή τη χαρά. Δεν το περίμενα αυτό στη ζωή μου και είμαι περήφανη που το πέτυχα» δήλωσε η ευτυχισμένη Μέντες.
Μετά τη sold out συναυλία στο Λυκαβηττό, τα αγαπημένα τραγούδια του Θάνου Μικρούτσικου ταξιδεύουν στη Θεσσαλονίκη. Την Παρασκευή 4 Σεπτεμβρίου στη Μονή Λαζαριστών