Τρίτη 23 Απριλίου 2024
weather-icon 21o

Συνεργασία της Κλινικής ΡΕΑ με την INTERAMERICAN

Η Κλινική ΡΕΑ, προχώρησε σε μια νέα, δυναμική και στρατηγικής σημασίας συνεργασία με την INTERAMERICAN ασφαλιστική, το όνομά της οποίας είναι ταυτόσημο με την ιδιωτική ασφάλιση στη χώρα μας.

Η Κλινική ΡΕΑ, προχώρησε σε μια νέα, δυναμική και στρατηγικής σημασίας συνεργασία με την INTERAMERICAN ασφαλιστική, το όνομά της οποίας είναι ταυτόσημο με την ιδιωτική ασφάλιση στη χώρα μας.

Η συνεργασία έχει στόχο να καλύψει με το βέλτιστο τρόπο τις ανάγκες των νοσηλευόμενων ασθενών. Συγκεκριμένα, η Κλινική ΡΕΑ δεσμεύεται να προσφέρει στους ασφαλισμένους της ΙNTERAMERICAN υψηλού επιπέδου νοσηλευτικές και ιατρικές υπηρεσίες, σε προνομιακές τιμές. Οι προσφερόμενες ιατρικές υπηρεσίες αφορούν τους τομείς της Γυναικολογικής, Γενικής Χειρουργικής, ΩΡΛ, καθώς και Επανορθωτικής Πλαστικής Χειρουργικής.

Η πλέον σύγχρονη Κλινική της Ελλάδας, η Κλινική ΡΕΑ, απαρτίζεται από καταξιωμένους ιατρούς 23 διαφορετικών ειδικοτήτων που διαθέτουν πολυετή εμπειρία, καθώς και εξειδικευμένο νοσηλευτικό και παραϊατρικό προσωπικό. Επιπλέον, διαθέτει σύγχρονα ψηφιοποιημένα χειρουργεία και ιατρικοτεχνολογικό εξοπλισμό αιχμής.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη συνεργασία της ΡΕΑ με την INTERAMERICAN, μπορείτε να επικοινωνήσετε με το Λογιστήριο Ασθενών στο τηλέφωνο: 210 9495213-214, Δευτέρα – Παρασκευή, Ώρες: 08.00 – 16.00.

Ξένη δημοσίευση

Sports in

Ολυμπιακός – Φερεντσβάρος 10-8: Φουλάρουν για το Final 4 οι Ερυθρόλευκοι

Ο Ολυμπιακός νίκησε τη Φερεντσβάρος με 10-8, την υποχρέωσε στην πρώτη φετινή της ήττα σε όλες τις διοργανώσεις και έπιασε κορυφή μαζί με τους Ούγγρους.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 23 Απριλίου 2024