Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ραντεβού στο Παρίσι για τα ηλεκτρικά smart fortwo και forfour

Ραντεβού στο Παρίσι για τα ηλεκτρικά smart fortwo και forfour

Με την παρουσίαση των ηλεκτροκινήτων smart νέας γενιάς σε όλες τις εκδόσεις αμαξώματος η smart θα αποκτήσει τον τίτλο της πρώτης αυτοκινητοβιομηχανίας που θα προσφέρει το σύνολο των μοντέλων της σε συμβατικές και ηλεκτροκίνητες εκδόσεις.


Στο πλαίσιο της εκδήλωσης «Road to the Future» που πραγματοποιήθηκε στην Στουτγάρδη, σκιαγραφώντας το τεχνολογικό μέλλον τόσο της Mercedes-Benz όσο και της smart, η γερμανική φίρμα ανακοίνωσε τον πλήρη εξηλεκτρισμό της γκάμας των νέας γενιάς smart με αφετηρία την προσεχή διεθνή έκθεση του Παρισιού, τον Οκτώβριο.

Ήδη μάλιστα η αρχή έγινε από την συγκεκριμένη εκδήλωση όπου παρουσιάστηκε μια πρωτότυπη εκδοχή του ηλεκτροκίνητου smart fortwo. Αν και προς το παρόν δεν έχουν δοθεί στη δημοσιότητα πληροφορίες που να αφορούν τα χαρακτηριστικά του, δεδομένη θα πρέπει να θεωρείται η αύξηση της ηλεκτρικής του αυτονομίας αλλά και μείωση των χρόνων φόρτισης. Το μόνο που επισημαίνει η smart προς το παρόν είναι ότι και στην ηλεκτροκίνητη έκδοση εγγυάται την ίδια ευελιξία και «ζωντάνια» καθώς φυσικά και τις ίδιες δυνατότητες εξατομίκευσης.

Εξίσου δεδομένο θα πρέπει να θεωρείται ότι την έκδοση παραγωγής του ηλεκτροκίνητου smart fortwo που αναμένεται να διατεθεί τόσο στην coupe όσο και στην cabrio έκδοσή του, στο γαλλικό floor θα συνοδεύσει η αντίστοιχη έκδοση παραγωγής του forfour, καθιστώντας την smart ως την μοναδική αυτοκινητοβιομηχανία στον κόσμο που προσφέρει το σύνολο των μοντέλων της τόσο σε συμβατικές όσο και σε ηλεκτρικές εκδόσεις.

Όπως εξάλλου επεσήμανε από την εκδήλωση η επικεφαλής της smart, Αnnette Winkler: «Η smart σχεδιάστηκε εξαρχής με το σκεπτικό της ηλεκτροκίνησης. Και αυτό αντικατοπτρίζεται και στο σύνθημά μας, το «living electric. Πρόκειται για ένα ιδανικό αυτοκίνητο πόλης το οποίο βρίσκει το ιδανικό τρόπο κίνησης μέσα στην πόλη».

auto.in.gr

Sports in

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης στη Νιόν για τον ημιτελικό της Κ19 του Ολυμπιακού

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Βαγγέλης Μαρινάκης, μια μέρα μετά το έπος της Πόλης βρίσκεται και στη Νιόν για να παρακολουθήσει τον σπουδαίο ημιτελικό της Κ19 με τη Ναντ

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024